Hamit Dağcıı
80+
- Reaksiyon skoru
- 39
Şimdi bilgisayarda 8 GB ram var 8 daha alıcam birde M2 ssd alıcam fakat monitör baya ama baya küçük sizce önce monitörmü yoksa M2 ssd ve ram mi
İşte 8 GB ram daha lazım ve depolama yok yani hangisioynadığın oyunlara sistemin yetiyorsa monitör tabii ki.
yetmiyorsa ve monitör seni götürüyorsa (şuanlık) ram ve ssd almanı öneririm.
Monitör dünyanın en küçük monitör ü nerdeyseoynadığın oyunlara sistemin yetiyorsa monitör tabii ki.
yetmiyorsa ve monitör seni götürüyorsa (şuanlık) ram ve ssd almanı öneririm.
monitör canını sıkıyorsa tabii ki yeni bir monitör lazımdırİşte 8 GB ram daha lazım ve depolama yok yani hangisi
Post automatically merged:
Monitör dünyanın en küçük monitör ü nerdeyse
Ozaman önce monitör sonra M2 ve rammonitör canını sıkıyorsa tabii ki yeni bir monitör lazımdır
Oyunlarda seni tatmin eden değerler alıyorsan monitör almalısın, ancak oynanmayacak dereceyse (ki öyle düşünmüyorum) ram vs ssd/hdd almalısınız. Ama 8 gb raminiz yeterli bence. Ben monitör alırdımİşte 8 GB ram daha lazım ve depolama yok yani hangisi
Post automatically merged:
Monitör dünyanın en küçük monitör ü nerdeyse
Saolaynen öyle
şimdiden h.o
M2 ssd ve ram i sonra almaya karar verdim yinede fikrin için teşekkürlerOyunlarda seni tatmin eden değerler alıyorsan monitör almalısın, ancak oynanmayacak dereceyse (ki öyle düşünmüyorum) ram vs ssd/hdd almalısınız. Ama 8 gb raminiz yeterli bence. Ben monitör alırdım
Bütçe iyiyse monitör al bütçe sıkıntısı var ise kendini zorlamadan bileşenleri temin edebilirsiniz.Şimdi bilgisayarda 8 GB ram var 8 daha alıcam birde M2 ssd alıcam fakat monitör baya ama baya küçük sizce önce monitörmü yoksa M2 ssd ve ram mi
Nasıl yaniBütçe iyiyse monitör al bütçe sıkıntısı var ise kendini zorlamadan bileşenleri temin edebilirsiniz.
Monitör her zaman alınacak veya yükseltme yapılacak anlık bir olay değil bütçen iyiyse monitör almalısın almak için almak değilNasıl yani