Monitör mü yoksa M2 ssd ve ram mi

Reaksiyon skoru
39
Şimdi bilgisayarda 8 GB ram var 8 daha alıcam birde M2 ssd alıcam fakat monitör baya ama baya küçük sizce önce monitörmü yoksa M2 ssd ve ram mi

oynadığın oyunlara sistemin yetiyorsa monitör tabii ki.
yetmiyorsa ve monitör seni götürüyorsa (şuanlık) ram ve ssd almanı öneririm.

İşte 8 GB ram daha lazım ve depolama yok yani hangisi
Post automatically merged:

Monitör dünyanın en küçük monitör ü nerdeyse

aynen öyle
şimdiden h.o

İşte 8 GB ram daha lazım ve depolama yok yani hangisi

Monitör dünyanın en küçük monitör ü nerdeyse
Oyunlarda seni tatmin eden değerler alıyorsan monitör almalısın, ancak oynanmayacak dereceyse (ki öyle düşünmüyorum) ram vs ssd/hdd almalısınız. Ama 8 gb raminiz yeterli bence. Ben monitör alırdım

aynen öyle
şimdiden h.o
Saol

Oyunlarda seni tatmin eden değerler alıyorsan monitör almalısın, ancak oynanmayacak dereceyse (ki öyle düşünmüyorum) ram vs ssd/hdd almalısınız. Ama 8 gb raminiz yeterli bence. Ben monitör alırdım
M2 ssd ve ram i sonra almaya karar verdim yinede fikrin için teşekkürler

Şimdi bilgisayarda 8 GB ram var 8 daha alıcam birde M2 ssd alıcam fakat monitör baya ama baya küçük sizce önce monitörmü yoksa M2 ssd ve ram mi
Bütçe iyiyse monitör al bütçe sıkıntısı var ise kendini zorlamadan bileşenleri temin edebilirsiniz.

Monitör her zaman alınacak veya yükseltme yapılacak anlık bir olay değil bütçen iyiyse monitör almalısın almak için almak değil ;) Eğer dediğim gibi bütçe sıkıntısı var ise RAM ve depolama olarak değerlendirme yapılması daha makul olacaktır.

Geri