Neler Yeni

Monitör (oc) ile hız aşırtma

Cadyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Bivizy
Merhaba arkadaşlar asus xg249cm monitöre sahibim. Alırken bilmiyordum normalde 270 hz bir monitör fakat oc ile arttırıldığını aldıktan sonra öğrendim. Amdnin kendi uygulaması veya nvidia denetim masası ile oc yapıldığını duymuştum nasıl yapılıyor bilmiyorum + olarakta osd menüsünde ki ayarlarda hız aşırtma yazıyor yani hzyi 270e çıkarma var ama kapalı olduğu için seçip giremiyorum monitorle gelen hdmi kablosunu kullaniyorum. Osd menusundeki hiz asirtmayi nasil aktif edebilirim direkt monitorden 270 hz yapmak istiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Oğuzhan
Yanlış Bilgilendirme
Merhaba arkadaşlar asus xg249cm monitöre sahibim. Alırken bilmiyordum normalde 270 hz bir monitör fakat oc ile arttırıldığını aldıktan sonra öğrendim. Amdnin kendi uygulaması veya nvidia denetim masası ile oc yapıldığını duymuştum nasıl yapılıyor bilmiyorum + olarakta osd menüsünde ki ayarlarda hız aşırtma yazıyor yani hzyi 270e çıkarma var ama kapalı olduğu için seçip giremiyorum monitorle gelen hdmi kablosunu kullaniyorum. Osd menusundeki hiz asirtmayi nasil aktif edebilirim direkt monitorden 270 hz yapmak istiyorum
Display port kablo ile 144 üstüne çıkabiliyorsun, hdmi ile max 144 alabilirsin.

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak

Cadyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Bivizy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hdmi ile 240 hz bile alabilirsin yanlış bilgilendirmeyelim
Yani ben 240hz ayarladim aldigim gunden beri ve osd ekraninda veya pc ayarlarinda 240hz olarak kullaniyorum eger dp kablosu lazimsa cevap icin tesekkurler + display kablosunun hdmi kablosuna gore bi farki var mi yoksa sadece 270 hz yapmamı mı sağlayacak ? Bir tane daha sorum olucak type c , hdmi , bir de bu kablo çıktı monitor kutusundan ben hdmi kullaniyorum bu resimdeki ne kablosu daha mi iyi ? Hdmi kullanmaya devam mi etmeliyim yoksa bunu takmalimiyim

Ekler

• Screenshot_2023-11-04-16-57-16-123_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2023-11-04-16-57-16-123_com.miui.gallery.jpg
    349.2 KB · Hit: 28
Top Bottom