Neler Yeni

monitor olarak hangisini almalıyım

Billur İbrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Billur İbrahim
ben oyunlar için iki tane 165 hz bir tane 240 hz monitor alıp üç monitor kullanmayı düşünüyodum dün a101 e içecek almaya gittim tam içecek yerine gidecekken yanımda bi tv gördüm 49 inç hı level android smart tv 3 hdmı girişli usb girişleri var wıfı bluetooth güç tasarrufu falan hepsi var fiyatıda 1799 tl yada 1899 tl idi sanırım sizce bu fiyatta hangisini almalıyım tv mi yoksa normal monitor mu alayım? (bide tv ye kasayı nasıl bağlıyoruz hdmı kablosunu bağlayınca pc ekranı hemen geliyor mu?)

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
ben oyunlar için iki tane 165 hz bir tane 240 hz monitor alıp üç monitor kullanmayı düşünüyodum dün a101 e içecek almaya gittim tam içecek yerine gidecekken yanımda bi tv gördüm 49 inç hı level android smart tv 3 hdmı girişli usb girişleri var wıfı bluetooth güç tasarrufu falan hepsi var fiyatıda 1799 TL yada 1899 TL idi sanırım sizce bu fiyatta hangisini almalıyım tv mi yoksa normal monitor mu alayım? (bide tv ye kasayı nasıl bağlıyoruz hdmı kablosunu bağlayınca PC ekranı hemen geliyor mu?)
monitör al boşver tv yi

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
ben oyunlar için iki tane 165 hz bir tane 240 hz monitor alıp üç monitor kullanmayı düşünüyodum dün a101 e içecek almaya gittim tam içecek yerine gidecekken yanımda bi tv gördüm 49 inç hı level android smart tv 3 hdmı girişli usb girişleri var wıfı bluetooth güç tasarrufu falan hepsi var fiyatıda 1799 TL yada 1899 TL idi sanırım sizce bu fiyatta hangisini almalıyım tv mi yoksa normal monitor mu alayım? (bide tv ye kasayı nasıl bağlıyoruz hdmı kablosunu bağlayınca PC ekranı hemen geliyor mu?)
Evet, HDMI ile bağlayınca hemen PC ekranı gelir lakin televizyonlar 60 hz haberin olsun.
Sen hep 165 hz 240 hz almak istemişsin, 60 hz işini görür mü bilmem.

Billur İbrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Billur İbrahim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet, HDMI ile bağlayınca hemen PC ekranı gelir lakin televizyonlar 60 hz haberin olsun.
Sen hep 165 hz 240 hz almak istemişsin, 60 hz işini görür mü bilmem.
saol aga ama sence ne almalıyım

Top Bottom