Neler Yeni

Monitör ölü pixel olup olmadığını nasil anlarim?

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
İlk kez pc aldığım için biraz cahilim :d ölü pixel testini nerden ve nasıl yapicagim konusunda yardımcı olabilicek varmi .d

Son düzenleme:

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,633
İsim
Özgürcan

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son düzenleme:

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,633
İsim
Özgürcan
gece gece telden açtım gözlerimi diskoda şuan :d ben anlamadim renklerden ben göremiyorumki hiçbirsey nasıl anliycam anlayamadim
Mesaj otomatik birleştirildi:

aga bu renk veriyor ben nasıl anliycagimi hala anlamadım kendi ölçümuyormu bunu bakamıyorum gözlerimi yakiyor kör oldum zaten pariltidan
sitenın ana sayfasında ne oldugu yazıyor her resımde o nokta hangı renk gozukecegı eger varsa yoksa monıtorde olu pıksel yoktur

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sitenın ana sayfasında ne oldugu yazıyor her resımde o nokta hangı renk gozukecegı eger varsa yoksa monıtorde olu pıksel yoktur
Renklerde farklı hiçbirsey yok tek fark gözümde, parlaklıktan kör oldum o kadar .d ben daha kendi yapan bir tarama bekliyordum bunu daha önce bilmeden yapmışım monitörde kendiliğinden açılmıştı bakmıştım gözüken varmı diye bu kadar olduğunu bilsem konu açmazdim teşekkürler yardım için

Has4nGodEx

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,861
İsim
Hasan Acar
Renklerde farklı hiçbirsey yok tek fark gözümde, parlaklıktan kör oldum o kadar .d ben daha kendi yapan bir tarama bekliyordum bunu daha önce bilmeden yapmışım monitörde kendiliğinden açılmıştı bakmıştım gözüken varmı diye bu kadar olduğunu bilsem konu açmazdim teşekkürler yardım için
Fiziksel bir hata olduğu için kendisi tarama yapan bi uygulama yok diye biliyorum.

Has4nGodEx

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,861
İsim
Hasan Acar
mantıklı .d Şimdi ben baktım gözüme bir şey çarpmadı farklı, sıkıntı yoktur demi
Bende iki tane monitör var. İkisinde de baktım ikiside 1 yıldır sorunsuz çalışıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani olup da büyüme falan olmadı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,051,654
Üyeler
166,973