İlk kez PC aldığım için biraz cahilim :d ölü pixel testini nerden ve nasıl yapicagim konusunda yardımcı olabilicek varmi .d
gece gece telden açtım gözlerimi diskoda şuan :d ben anlamadim renklerden ben göremiyorumki hiçbirsey nasıl anliycam anlayamadim
sitenın ana sayfasında ne oldugu yazıyor her resımde o nokta hangı renk gozukecegı eger varsa yoksa monıtorde olu pıksel yokturgece gece telden açtım gözlerimi diskoda şuan :d ben anlamadim renklerden ben göremiyorumki hiçbirsey nasıl anliycam anlayamadim
Mesaj otomatik birleştirildi:
aga bu renk veriyor ben nasıl anliycagimi hala anlamadım kendi ölçümuyormu bunu bakamıyorum gözlerimi yakiyor kör oldum zaten pariltidan
Renklerde farklı hiçbirsey yok tek fark gözümde, parlaklıktan kör oldum o kadar .d ben daha kendi yapan bir tarama bekliyordum bunu daha önce bilmeden yapmışım monitörde kendiliğinden açılmıştı bakmıştım gözüken varmı diye bu kadar olduğunu bilsem konu açmazdim teşekkürler yardım içinsitenın ana sayfasında ne oldugu yazıyor her resımde o nokta hangı renk gozukecegı eger varsa yoksa monıtorde olu pıksel yoktur
Fiziksel bir hata olduğu için kendisi tarama yapan bi uygulama yok diye biliyorum.Renklerde farklı hiçbirsey yok tek fark gözümde, parlaklıktan kör oldum o kadar .d ben daha kendi yapan bir tarama bekliyordum bunu daha önce bilmeden yapmışım monitörde kendiliğinden açılmıştı bakmıştım gözüken varmı diye bu kadar olduğunu bilsem konu açmazdim teşekkürler yardım için
Bende iki tane monitör var. İkisinde de baktım ikiside 1 yıldır sorunsuz çalışıyor.mantıklı .d Şimdi ben baktım gözüme bir şey çarpmadı farklı, sıkıntı yoktur demi
Zaten ölü piksel beyaz olarak kendini bariz belli eder. Hafif renk atması falan olmaz direk bembeyaz olur. Anlarsınmantıklı .d Şimdi ben baktım gözüme bir şey çarpmadı farklı, sıkıntı yoktur demi