Neler Yeni

Monitör Önerisi 165 Hz Veya 144 Hz

Gorkemsp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Görkem sivriteepe
Beyler monitör alcam 2bin tl bütce aoc kötü diyorlar birde asus ikisinde ölü pixel varmış arada kaldım 144hz veya 165 hz arıyorum ıps panel ile va arasında kaldım aoc de va panel var ıps yok asusda ıps panel var ama alma diyorlar. Ölü pixel varmış. Dell Lg al diyorlar onlarda pahalı.

Ömerefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Efe
Beyler monitör alcam 2bin TL bütce aoc kötü diyorlar birde asus ikisinde ölü pixel varmış arada kaldım 144hz veya 165 hz arıyorum ıps panel ile va arasında kaldım aoc de va panel var ıps yok asusda ıps panel var ama alma diyorlar. Ölü pixel varmış. Dell Lg al diyorlar onlarda pahalı.
Lg24gn650b

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Beyler monitör alcam 2bin TL bütce aoc kötü diyorlar birde asus ikisinde ölü pixel varmış arada kaldım 144hz veya 165 hz arıyorum ıps panel ile va arasında kaldım aoc de va panel var ıps yok asusda ıps panel var ama alma diyorlar. Ölü pixel varmış. Dell Lg al diyorlar onlarda pahalı.
Şurayı 3 kez sesli okudum. Yazım kurallarına uygun hale getirir misin ?

ensarxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Ensar DAŞ
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım(Python, Unity, C#) , Donanım , Oyun
kullanıyorum, memnunum

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ömer Keskin
24 inc arıyorum bide 27 inc de pixel srunu mu ne varmış
27” piksel sorunu yok. Sadece 2K monitör alınmıyorsa 24” monitör yeterlidir. Eğer monitöre yakın olarak oturuyorsanız 27” 1080P monitörde pikselleri farketme olasılığınız var.

Gorkemsp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Görkem sivriteepe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
27” piksel sorunu yok. Sadece 2K monitör alınmıyorsa 24” monitör yeterlidir. Eğer monitöre yakın olarak oturuyorsanız 27” 1080P monitörde pikselleri farketme olasılığınız var.
Bazı arkadaşlar tuf serisi cok kötü diyor birde lg dell gibi marka al diyorlar aoc wiewsonic kötü diyorlar.

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,100
İsim
Cicikuş
Öyle diyorlar ölü pixel filan cıkıyormuş alacaktı soğuttular.
Hocam hangi modelden bahsettiğinize bağlı. Bazılarında sarı renkleri soluk gösteriyor başka sorunu yok bazıları full sorunsuz ölü piksel çıksa bile garantisi var para iadesi veya değişim talep edebilirsin. Kusurlu mal satmaya hakları yok sonuçta.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
722
İsim
Furkan
Viewsonic xg2405 kullaniyorum guzel bulabilirsen 2k ya al her ekranda olu pixel cikabilir ben ve kuzen bu monitoru aldik sorun cikmadi

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
24GN650 önerirdim ama bu fiyata alınmaz

Top Bottom