Zorbey1998
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 188
eyvallah sağol reis akıla aoc falan da vardı ama bu gözüme çok iyi geldi biraz bütçemi aşmıştım 6700 den iyi ki çıkmışım o zamanbunu alabilirsin direkt
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
birde g 4 var 6200 ama o sorunlu olabilir bilmiyorum kağıt üstünde oda iyi bir monitör
g4 ölü piksel ve ghosting çok reis ya ben tavsiye etmemTavsiye Ederim .
![]()
Samsung 25" Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 1Ms 240Hz IPS HDR10 G-Sync Gaming Monitör
Samsung 25" Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 1Ms 240Hz IPS HDR10 G-Sync Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Ölüpixel Olayı Şans İşi Hocam .eyvallah sağol reis akıla aoc falan da vardı ama bu gözüme çok iyi geldi biraz bütçemi aşmıştım 6700 den iyi ki çıkmışım o zaman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
g4 ölü piksel ve ghosting çok reis ya ben tavsiye etmem![]()
genel olarak beğenilmiyor incelemelerde vs. de o yüzden bu monitörü tercih olarak görmüyorum hocamÖlüpixel Olayı Şans İşi Hocam .
Ghosting Ve IPS Glowu Karıştırmışsın Galiba .
1 ms (GTG) Değeri Var Ghosting Olmaz Anlıyacağın .
Alıntıyı görüntüle
Tercih Senin .genel olarak beğenilmiyor incelemelerde vs. de o yüzden bu monitörü tercih olarak görmüyorum hocam
yok kanka 9kya çıkamamTercih Senin .
Bütçen Yetiyorsa Bunu Alırsın O Zaman .
![]()
Dell G2524H 25 inç 280Hz 0.5ms FHD Gaming Monitör
Tüm hız, hiçbir gecikme yok 280Hz’e kadar hız aşırtmalı yenileme hızı, 0,5 ms tepki süresi ve minimum hareket bulanıklığı ile akıcı oyun deneyimiwww.gaming.gen.tr
Tercih olarak görmüyor musun ne alaka bu monitör arttığından çok daha iyi panele sahipgenel olarak beğenilmiyor incelemelerde vs. de o yüzden bu monitörü tercih olarak görmüyorum hocam
kanka değerlendirmeleri kötü beğenmedim tercih etmemTercih olarak görmüyor musun ne alaka bu monitör arttığından çok daha iyi panele sahip
Alırken şuna dikkat et direkt 240 Hz mi yoksa overclock ile mi 240 Hz ye çıkıyor. Onu direkt yazmıyor çakallar
oc ile 270 kendisi 240Alırken şuna dikkat et direkt 240 Hz mi yoksa overclock ile mi 240 Hz ye çıkıyor. Onu direkt yazmıyor çakallar
Tamamdıroc ile 270 kendisi 240