Bütçenizi bilmiyorum lakin yakın zamanda 240hz LG mönitör aldım ve memnunum144hz İps panel G-Sync 2k monitör tavsiye edermisiniz
4bin ila 5bin arası dostum.Bütçenizi bilmiyorum lakin yakın zamanda 240hz LG mönitör aldım ve memnunum
seniniki 1080p dostum bana 2k lazım varmı önerin.Bütçenizi bilmiyorum lakin yakın zamanda 240hz LG mönitör aldım ve memnunum
brom eğer monitörünü oyun için istiyorsan (csgo v.b )asusdan şaşma derim ve buna da bi bak ASUS VG27AQL1A4bin ila 5bin arası dostum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
seniniki 1080p dostum bana 2k lazım varmı önerin.
Çok e spor oyunları oynayan biri değilim. 2k ultraya alıp piyasadakı tüm oyunları oynamak istiyorum yıllar sonra para bırıktırıp kendıme ait bir pc topladım. Şuan Daha çok seçeneğe açığım varmıdır başka önerinbrom eğer monitörünü oyun için istiyorsan (csgo v.b )asusdan şaşma derim ve buna da bi bak ASUS VG27AQL1A
kanka asusdan bu var ama yine de bunu araştır derim4bin ila 5bin arası dostum.
seniniki 1080p dostum bana 2k lazım varmı önerin.
kanka eğer inc farketmez diyorsan bu var bir de MS biraz fazla ve curved ama bak derimÇok e spor oyunları oynayan biri değilim. 2k ultraya alıp piyasadakı tüm oyunları oynamak istiyorum yıllar sonra para bırıktırıp kendıme ait bir pc topladım. Şuan Daha çok seçeneğe açığım varmıdır başka önerin
bir de kanka LG den önerebileceğim bu varÇok e spor oyunları oynayan biri değilim. 2k ultraya alıp piyasadakı tüm oyunları oynamak istiyorum yıllar sonra para bırıktırıp kendıme ait bir pc topladım. Şuan Daha çok seçeneğe açığım varmıdır başka önerin
Şu attığın curved i beğendim inç çok önemli değil 24den büyük olsun yeter. Varmı daha önerin dostum not alıyorum hepsini en son eleyip alacağımkanka asusdan bu var ama yine de bunu araştır derim
ASUS 27" MG278Q 1ms 144Hz 2K HDMI+DP FreeSync G-Sync Gaming Monitör
kanka eğer inc farketmez diyorsan bu var bir de MS biraz fazla ve curved ama bak derim
ASUS ROG Strix 31.5" XG32VQ 144Hz 4ms HDMI DP WQHD FreeSync Curved Gaming Monitör
bir de kanka LG den önerebileceğim bu var
LG 27" 27GN880-B 144Hz 1ms 2xHDMI DP QHD IPS Freesync Gaming Monitör
bakıp bakıp atacağım bugun sendeyizŞu attığın curved i beğendim inç çok önemli değil 24den büyük olsun yeter. Varmı daha önerin dostum not alıyorum hepsini en son eleyip alacağım
Teşekkürler dostumbakıp bakıp atacağım bugun sendeyiz![]()
Şu attığın curved i beğendim inç çok önemli değil 24den büyük olsun yeter. Varmı daha önerin dostum not alıyorum hepsini en son eleyip alacağım
Aşmıyor aslında 5kya kadar çıkabılırim.Dell 27" S2716DG 144HZ 1ms G-Sync 2K HDMI DP QHD Gaming Monitör
kanka bu biraz bütçeyi aşıyor ama yine de bak derim
Kanka 144 hz değil ama onları da atayimTeşekkürler dostumbende bi yandan bakıyorum ama bulamııyorum.
DostumKanka 144 hz değil ama onları da atayim
MSI 27" OPTIX MAG274QRF 165Hz 1ms 2xHDMI DP G-sync Gaming Monitör
Gigabyte AORUS 27" CV27Q 165Hz 1ms 2XHDMI DP QHD Curved Gaming Monitör