Cs metin2 tarzı oyunlar oynuyorum hikaye oyunlar oynamıyorum en az 240 hz düşünüyorum. Bütçe 5.000 en en fazla 6.000 olur önerileri bekliyorum iyi forumlarda
Sistemin ne?
Kanka 2 k ya ihtiyacım var mı sence çünkü fps oynuyorum sadece bf falan oynamam benBütçeni biraz daha artır 2k monitör al.
Gamepower ın 240 hz liği çok mu kötüdürMsi, aoc, htç, asus gibi markalardan şaşma
Msi, aoc, htç, asus gibi markalardan şaşma
Fazeon şuan bütçeme de uyuyor gerçekten iyi diyorsanız sipariş etmeyi düşünüyorum240 hz değil ama değerlendirebilirsiniz. Ayrıca yukarıda atılan Fazeon da iyi bir model.
İhtiyaçtan değil 2k daha iyi olduğu için dedim.Kanka 2 k ya ihtiyacım var mı sence çünkü fps oynuyorum sadece bf falan oynamam ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gamepower ın 240 hz liği çok mu kötüdür
![]()
GamePower Lunis L20 24'' 240Hz 0.5Ms VA FHD RGB Pivot Gaming Monitör (Sıfır Ölü Piksel Garantili) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Çevremde gp alan görmedim. Ama msi, aoc gibi markalar en az 15 sene bozulmuyorKanka 2 k ya ihtiyacım var mı sence çünkü fps oynuyorum sadece bf falan oynamam ben
Gamepower ın 240 hz liği çok mu kötüdür
![]()
GamePower Lunis L20 24'' 240Hz 0.5Ms VA FHD RGB Pivot Gaming Monitör (Sıfır Ölü Piksel Garantili) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Cs metin2 tarzı oyunlar oynuyorum hikaye oyunlar oynamıyorum en az 240 hz düşünüyorum. Bütçe 5.000 en en fazla 6.000 olur önerileri bekliyorum iyi forumlarda