Gpu nedir ve fps oyunu oynuyor musunuzYeni sistem aldım ve monitör arıyorum bütçeme göre yardımcı olur musunuz
4060 ti fps oyunu ağırlıklı oynuyorum ryzen 5 7500fGpu nedir ve fps oyunu oynuyor musunuz
Samsung g odssyy mı ne model adını unuttum onu al tam 6k fiyatı4060 ti fps oyunu ağırlıklı oynuyorum ryzen 5 7500f
27 inçlik versiyonunu alıyorum mademSamsung g odssyy mı ne model adını unuttum onu al tam 6k fiyatı
24 inç alın hocam önerim o piksel sayabilirsiniz 27 inçte27 inçlik versiyonunu alıyorum madem
6900
o kadar para vermesem i hocam ya şu an samsung 21 inç 144 hz 1 ms curved monitörüm var yeni alacağımı yan ekran yapacağım 25 inç ile 27 inç 900 tl fark çok fark eder miSamsung g odssyy mı ne model adını unuttum onu al tam 6k fiyatı
neden hocamSAMSUNG G4 (24) 1080p monitör de 27 alma hocam tavsiye etmem
Karar sizin ben öneriyi yaptımo kadar para vermesem i hocam ya şu an samsung 21 inç 144 hz 1 ms curved monitörüm var yeni alacağımı yan ekran yapacağım 25 inç ile 27 inç 900 tl fark çok fark eder mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
neden hocam
Kötü gözükür görüntü fps'de özellikle yine de senin kararın keşke 24 alsaydım dersino kadar para vermesem i hocam ya şu an samsung 21 inç 144 hz 1 ms curved monitörüm var yeni alacağımı yan ekran yapacağım 25 inç ile 27 inç 900 tl fark çok fark eder mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
neden hocam
Kötü gözükür görüntü fps'de özellikle yine de senin kararın keşke 24 alsaydım dersin![]()
aldım hocam teşekkür ederim ikinize deKarar sizin ben öneriyi yaptım
Rica ederim hangi modeli aldın kaç inçaldım hocam teşekkür ederim ikinize de
25 inçRica ederim hangi modeli aldın kaç inç