Monitör önerisi ve tamiri hakkında bilgi

Reaksiyon skoru
2
Bütçe
5000
yakın zamanda 165hz 1 ms ıps philıps monitörüm bozuldu tamirine 216 dolar istendi teknik servis tarafından panel değişimi yapılacak yani o parayı duyunca zaten yeni monitör aramaya başlamıştım. az önce karşıma unlost un videosu çıktı https://www.n11.com/urun/viewsonic-...s-gaming-monitor-81857947?magaza=gamers-arena bu monitörü paylaşmış videosunu bulamadım kullanan yada kullanmış bilgisi olan biri biraz detay verbilirmi. yada önerisi olan varsa öneride verebilir max 4-5 k aralığında . bir sorum daha var bu eski monitöre ne yapabilirim. ekstra bir daha da phılıps ürün almam garanti bitti 2 ay sonra falan bozuldu zaten malzeme kalitesi olarakta zamana geçtikçe kendini saldı tavsiye etmiyorum.

yakın zamanda 165hz 1 ms ıps philıps monitörüm bozuldu tamirine 216 dolar istendi teknik servis tarafından panel değişimi yapılacak yani o parayı duyunca zaten yeni monitör aramaya başlamıştım. az önce karşıma unlost un videosu çıktı https://www.n11.com/urun/viewsonic-...s-gaming-monitor-81857947?magaza=gamers-arena bu monitörü paylaşmış videosunu bulamadım kullanan yada kullanmış bilgisi olan biri biraz detay verbilirmi. yada önerisi olan varsa öneride verebilir max 4-5 k aralığında . bir sorum daha var bu eski monitöre ne yapabilirim. ekstra bir daha da phılıps ürün almam garanti bitti 2 ay sonra falan bozuldu zaten malzeme kalitesi olarakta zamana geçtikçe kendini saldı tavsiye etmiyorum.
Bu monitörden olumlu bahsediyorlar bunu alabilirsin bide monitör nasıl bozuldu resim atabilirmisin

Ekler

• WhatsApp Image 2025-06-20 at 21.09.23.webp
    WhatsApp Image 2025-06-20 at 21.09.23.webp
    24.4 KB · Hit: 12
eğer garantisi yoksa veya garanti kapsamı dışındaysa tamirler dünya para yenisini almak daha uyguna geliyor dell alinware 240 hz ıps monitörümü kırdığımda 9000tl parça parası olduğunu 2000 tl de işçilik ve kargo ücreti alcaklarını söylemişlerdi bende yeni monitör aldım 8bin tl ye

Hocam dışarıdan bir darbe olmadı ise bu tarz durumlarda garanti kapsamında onarımı yaparlar. Monitör önerisi olarak da VG249Q3A modeline bakabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,124
Üyeler
188,882
Son üye
0xJessiePinkman
Geri