Yardım Monitör Önerisi Yardım Edermisiniz

Bay.Panda

80+
Reaksiyon skoru
26
Bütçe
5
Arkadaşlar Sistemim Fotoğraftaki Gibi 2 Tane Monitör Alıcam Ama İkisini Aynı anda Alamıcam 1 Tanesi 240 Veya 360 Hz Arası Olucak Diğeri 2 Veya 4 k Kullanım Amacı Birini Rekabetçi Oyun İçin Kullanıcam Diğerini Yazılım, Tasarım, Ve Hikayeli Oyunlarda Ekran Başındaki Sürem Uzun Oluyor İşimden Dolayı Ama Forumda Monitör Tavsiyelerine Baktım Kararsız Kaldım Tavsiyelerinizi Bekliyorum Daha İyileri Ve Daha Güzelleri Sizin Olsun❤️

Not: Sarı Siteden 2. El Belki Düşünülür Monitör Durumuna Bağlı

Ekler

• IMG_3734.webp
    IMG_3734.webp
    55.9 KB · Hit: 17
Son düzenleme:
Alamıcan işte, 1080 240hz ve 4k monitörlerin fiyatı 16k yı aşıyor. Çift modlu modeller daha ucuza denk geliyor.

Sakinim zaten, biliyorsa önersin diyorum.
Kanka zaten çift monitör yapıcam sistemi o yüzden illaki çift mod olması lazım değil

Kanka zaten çift monitör yapıcam sistemi o yüzden illaki çift mod olması lazım değil
Tamam da yeni nesil 4k monitörler zaten çift modlu geliyor. İstesen de istemesen de çift modlu model alman lazım. 10k ya 4k 60hz eski nesil modeller var sadece. 2-3 tane 4k 160hz çift mod olmayna modellerde var ama görüntü kaliteleri çift modlulardan farksız. O paraya çift mod almak daha mantıklı. Yani opsiyonel degil zorunluluk gibi bir şey haline geldi. İstemezsn çift mod kullanmazsın. Ayrıca 2.monitör öneririm.

Böyle yapabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,736
Üyeler
183,462
Son üye
ismailglsn
Geri