Neler Yeni

Yardım Monitör seçimi G-Sync ve Freesync

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Onur
İyi Akşamlar;

Yakın zamanda monitör aldım ama bugün donanımarşiv Instagram sayfasında paylaşılan monitörü görünce iki monitör arasında kararsız kaldım sipariş iptal edip paylaşılan monitörü almak mantıklı mı ? Görüşleriniz ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.​

Aldığım;

Samsung LC27G55TQBUXUF Odyssey G5 27" QHD 2K, 1 MS 144Hz Freesync HDR10 1000R Kavisli VA Oyun Monitörü (5400 Tl)

Paylaşılan monitör:

Legion Y27-30 27" 0.5ms 180Hz (Hdmı+Display) Amd Freesync Premium IPS Panel FHD Oyuncu Monitör 66F8GAC3TK (5200 Tl)

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,222
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
hocam sizin aldığınız monitör va panel evet ama 2k paylaşılan monitör ise 1080p. Yani burda çözünürlük size bağlı

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Selim Erinç
Önemli olan ne tür amaç ile aldığın. Eğer FPS diyorsan yüksek hz ghosting olmayan bir monitör tercih edilmeli ve düşük tepkime süreli hikaye tabanlı oyun dersen çözünürlük yüksek olmalı. İş için renk dolgunluğu diyorsan kesinlikle ips ekran olmasını tercih et. Ayrıca FPS türü oyun oynayacak isen en idael ekran boyutu 23.8 bilgin olsun tabii ki tercih meselesi sadece öneri

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Onur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Önemli olan ne tür amaç ile aldığın. Eğer FPS diyorsan yüksek hz ghosting olmayan bir monitör tercih edilmeli ve düşük tepkime süreli hikaye tabanlı oyun dersen çözünürlük yüksek olmalı. İş için renk dolgunluğu diyorsan kesinlikle ips ekran olmasını tercih et. Ayrıca FPS türü oyun oynayacak isen en idael ekran boyutu 23.8 bilgin olsun tabii ki tercih meselesi sadece öneri

Genel olarak oyun amaçlı kullanmayı düşünüyorum. Cs ve Lol gibi online oyunlara + Hikayeli oyunlarla ilerlemeyi düşünüyorum

slmslmslm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
slm
Lenovo R25i Hepsiburadada 4.500 TL yeni çıkan model GTG değeri yüksek eğer 1ms GTG istiyorsan Y27-30 var söylediğin model

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Selim Erinç
Genel olarak oyun amaçlı kullanmayı düşünüyorum. Cs ve Lol gibi online oyunlara + Hikayeli oyunlarla ilerlemeyi düşünüyorum
Eğer cs tarzı olan rekabetçi oyunları çok hard oynamıyor sadece keyif olarak oynuyor isen 2k almanı tavsiye ederim mümkün ise IPS

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,726
Üyeler
161,332
Son üye
Kaizen11
Top Bottom