Monitör seçimi için yardım

emir1938

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar selamlar günaydın

ASUS 23,8" VG249QM1A 1Ms 270Hz DP HDMI FREESYNC VE G-SYNC UYUMLU IPS MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

ASUS 23,8" VG249QM1A 1Ms 270Hz DP HDMI FREESYNC VE G-SYNC UYUMLU IPS MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
www.vatanbilgisayar.com
veya

VIEWSONIC 27" VX2779A-HD-PRO 1Ms 240Hz FULL HD GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

VIEWSONIC 27" VX2779A-HD-PRO 1Ms 240Hz FULL HD GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
www.vatanbilgisayar.com
hangisini almalıyım ekran kartı zotac 5070 bütçe 8500 yüksek hz bunları bulabildim genelde oyun amaclı ve cs2 amaçlı alacağım
yarıdmcı olursanız sevinirim ikisi de 1080p ama 24 inc 27 arasında kaldım görünyü kalitesi olarak 27 sıkıntı olur mu
bir de viewsonicte amd freesync var ama nvidia cardla olur mu
teşekkürler cevaplarınız için

Sadece oyun odaklı düşünmüyorsan 27 inç al film dizi seyirlerinde zevkli olur

benim arkadaşım 27 inç tecrübesi şöyle demişti 27 inç fps oyunlarında pikselleşme yapabiliyor demişti bende 27 inç var ama bir sıkıntı olmadı akıyor kalite açısından da bir şey diyemiyorum bende aoc var

Arkadaşlar selamlar günaydın

www.vatanbilgisayar.com
www.vatanbilgisayar.com
veya

www.vatanbilgisayar.com
www.vatanbilgisayar.com
hangisini almalıyım ekran kartı zotac 5070 bütçe 8500 yüksek hz bunları bulabildim genelde oyun amaclı ve cs2 amaçlı alacağım
yarıdmcı olursanız sevinirim ikisi de 1080p ama 24 inc 27 arasında kaldım görünyü kalitesi olarak 27 sıkıntı olur mu
bir de viewsonicte amd freesync var ama nvidia cardla olur mu
teşekkürler cevaplarınız için
İkiside alınmaz. Samsung eğitim indirimi ile 5.699 bin TL'e Samsung Odyssey G4 240 Hz alabilirsin. Bütçeniz artabilirse bu iyi olur:
Ama o ekran kartının hakkı 2K. Bütçeniz 10 bin TL'e çıkarsa iyi bir 2K 240 Hz monitör var.

İkiside alınmaz. Samsung eğitim indirimi ile 5.699 bin TL'e Samsung Odyssey G4 240 Hz alabilirsin. Bütçeniz artabilirse bu iyi olur:
Ama o ekran kartının hakkı 2K. Bütçeniz 10 bin TL'e çıkarsa iyi bir 2K 240 Hz monitör var.
BU 2K DEGİL Kİ

Geri