Monitör seçiminde yardım

mrtdli

80+
Reaksiyon skoru
9
Merhaba,
Monitör seçiminde kararsız kaldım. Seçtiğim birkaç model var aşağıya bırakıyorum sizce hangisi alınır arasında kullandığınız varsa olumlu olumsuz yanları nedir belirtip aydınlatırsanız sevinirim.

Şu an da İtopya da indirimde olan bi modelinde linkini bırakıyorum diğerleri görsel.

Ekler

• 098EBE47-2DFC-46F3-B7FB-96E80EBFD569.jpeg
    098EBE47-2DFC-46F3-B7FB-96E80EBFD569.jpeg
    132.7 KB · Hit: 42
  • 4543A84C-83D6-495C-9B68-3DC952C9AD87.jpeg
    4543A84C-83D6-495C-9B68-3DC952C9AD87.jpeg
    127 KB · Hit: 34
Samsungu kesinlikle alma aşırı ghoting sorunu var. İçinde bana en güzel alınabilir asus gibi geldi.

Reis bende baya kararsız kalmıştım en son o gösterdiğin asusu aldım gelicek bakalım nolcak. Abdullah abi incelemis onu istersen bır bak.

Kaynak var mı ?
Kendi kaynağım olarak kendi tanıdıklarım var. Dersen ki banane kardeşim senin tanıdıklarından global örnek ver diye monitörü bizim forumda açılan konular diğer forumlar ve şikayetvar comdan aratşırıp görebilirsin. Ben gözümle gördüğüm için net konusuyorum ALINMAZ. 1 ürün hakkında şikayet illaki olacaktır ama genel oalrka herkes aynı sorundan sıkayetciyse o işte bi hinlik vardır.

Merhaba,
Monitör seçiminde kararsız kaldım. Seçtiğim birkaç model var aşağıya bırakıyorum sizce hangisi alınır arasında kullandığınız varsa olumlu olumsuz yanları nedir belirtip aydınlatırsanız sevinirim.

Şu an da İtopya da indirimde olan bi modelinde linkini bırakıyorum diğerleri görsel.

ne tür oyunlar oynuyorsun ?
pivot sen,n için önemli mi ?
Ben Aoc c24g2u ve lg bn 650 b ve asus modelleri arasında kaldım yüksek ihtiamlle aoc alırım usb cıkışından dolayı
ama hdr 10 ve 1 ms (gtg ) için kg bn 650 b de bakılabilir

Merhaba,

Hocam cs tarzı oynuyorsanız 1 ms alın

siz link bırakmaz iseniz biz nasıl teknik özelliklere bakıcağız

Kendi kaynağım olarak kendi tanıdıklarım var. Dersen ki banane kardeşim senin tanıdıklarından global örnek ver diye monitörü bizim forumda açılan konular diğer forumlar ve şikayetvar comdan aratşırıp görebilirsin. Ben gözümle gördüğüm için net konusuyorum ALINMAZ. 1 ürün hakkında şikayet illaki olacaktır ama genel oalrka herkes aynı sorundan sıkayetciyse o işte bi hinlik vardır.
Monitör bendede var aktif kullanıyorum.Oyunda test etme imkanım olmadı fakat UFO testi yaptım ghosting yok.Ayrıca ghosting üzerine herhangi bir sitede konu göremedim link atma imkanın var mı? (Beni yanlış anlama amacım muhalefet olmak değil meraktan.) @bariskarali ?

Son düzenleme:
Aoc 24g2u öneririm.

Geri