Çözüldü✓ Monitör seçmem lazım lütfen yardım

Vague

80+
Reaksiyon skoru
23
Bütçe
5500
Arkadaşlar aklımda bazı monitör modelleri var fakat hangisini seçmeliyim bilemedim genel olarak oyun için alıyorum fakat ghosting motion blur gibi özelliklerinden pek anlamadığım için yardım istiyorum bu modellerden hangisi daha iyi veya önereceğiniz bir model var mıdır teşekkür ederim

8bit renk veriyor diğerleri 6bit +frc g2412 görüntü açısından daha kaliteli hzler aynı zaten 165hz OC ile 170 oluyor ve yeni monitör
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende mag245r2 var kozmetik olarak arkasında led var birde pivot özelliği onun harici her türlü G2412, asus 2 yıllık monitör msi daha yeni

8bit renk veriyor diğerleri 6bit +frc g2412 görüntü açısından daha kaliteli hzler aynı zaten 165hz OC ile 170 oluyor ve yeni monitör

bende mag245r2 var kozmetik olarak arkasında led var birde pivot özelliği onun harici her türlü G2412, asus 2 yıllık monitör msi daha yeni
anladım hocam teşekkür ederim

Konuya bunu da eklemek istedim bu nasıl acaba tavsiyesi olan ya da kullanan var mı msi dan daha mı iyidir ghosting falan çıkartır mı

Bu msı parlaklık konusunda nie bu kadar düşük yapıyorlar anlamıyorum. 250 nedir yav

merhabalar hocam asus vg249 modelini tercih edebilirsin ıps panel 3 yıl garantili

Tercihinizi G2412 ile G24F-2 arasından yapın.

Monitörden beklentiniz en akıcı oyun deneyimi ise GB-2428FF modelini tavsiye ederim, FPS oyunları dışında aynı zamanda hikayeli oyunlar oynuyorsanız ve film/dizi izliyorsanız G24F-2 veya G2412 daha mantıklı olur.

Tercihinizi G2412 ile G24F-2 arasından yapın.

Monitörden beklentiniz en akıcı oyun deneyimi ise GB-2428FF modelini tavsiye ederim, FPS oyunları dışında aynı zamanda hikayeli oyunlar oynuyorsanız ve film/dizi izliyorsanız G24F-2 veya G2412 daha mantıklı olur.
hocam 4.5 yıldır elimde gamepower ın 1ms 144hz monitörü vardı 2 gün önce ömrünü tamamladı :D farklı forumlarda veya videolarda gamebooster ve gamepower önerilmemiş oyun için çoğu zaman oyun oynayan ve film izleyen birisiyim o yüzden dediğiniz gibi msi ya da gigabyte arasından tercih yapıcam ki yabancı bir kaç kaynaktan video izledim ve msi ın daha iyi olduğunu söylüyorlar genelde daha güvenli olanı yapıp gameboosterdan uzak durucam galiba teşekkür ederim bu arada farklı marka daha yüksek hertz bulabilseydim alacaktım viewsonic 240hz monitörü vardı 500 600 tl daha fazla ama va panel + ghosting ve motion blur dan çok şikayet varmış ondan dolayı vazgeçtim

hocam 4.5 yıldır elimde gamepower ın 1ms 144hz monitörü vardı 2 gün önce ömrünü tamamladı :D farklı forumlarda veya videolarda gamebooster ve gamepower önerilmemiş oyun için çoğu zaman oyun oynayan ve film izleyen birisiyim o yüzden dediğiniz gibi msi ya da gigabyte arasından tercih yapıcam ki yabancı bir kaç kaynaktan video izledim ve msi ın daha iyi olduğunu söylüyorlar genelde daha güvenli olanı yapıp gameboosterdan uzak durucam galiba teşekkür ederim bu arada farklı marka daha yüksek hertz bulabilseydim alacaktım viewsonic 240hz monitörü vardı 500 600 TL daha fazla ama va panel + ghosting ve motion blur dan çok şikayet varmış ondan dolayı vazgeçtim
Doğru tercihi yapmışsınız, 240Hz ucuz VA paneller yerine düzgün 165Hz IPS panel almak daha çok işinizi görür. Özetle G2412 biraz daha yüksek parlaklık sunarken G24F-2 biraz daha geniş renk aralığı sunuyor. Tepki süreleri ve kontrast oranları benzer. G24F-2 ekstradan daha iyi ergonomiye sahip ve 10Hz daha yüksek fabrika çıkışı OC imkanı sunuyor.

Doğru tercihi yapmışsınız, 240Hz ucuz VA paneller yerine düzgün 165Hz IPS panel almak daha çok işinizi görür. Özetle G2412 biraz daha yüksek parlaklık sunarken G24F-2 biraz daha geniş renk aralığı sunuyor. Tepki süreleri ve kontrast oranları benzer. G24F-2 ekstradan daha iyi ergonomiye sahip ve 10Hz daha yüksek fabrika çıkışı OC imkanı sunuyor.
evet g24f-2 biraz daha farklı şeyler sunuyor ama gigabyte ın müşteri ilişkileri hiç iyi değilmiş sanırsam ölü piksel benzeri sorunlar yaşarsam başım ağrısın istemiyorum msi en iyi tercih gibi herkese teşekkürler yardımları için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,743
Üyeler
184,974
Son üye
ardea
Geri