Monitör standı olarak hangisi alınır ?

Burak1414

80+
Reaksiyon skoru
70
Merhabalar 2 tane monitörüm var ve genel araştırma yaptığım zaman
north bayou markasını öneriyorlar ancak çok kaba geldi gözüme alternatif olarak böyle bir şey buldum sizce hangisini almalıyım ?

Yerinde olsam markasız ürün almazdım Temu'ya bak bari

nb bu işin kralı bence 2 senedir bende kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım ama alacaksan tekli tekli kollar al zor oluyor monitör açısından

nb zaten marka kanka
konuyu okudun mu sen adam nb yerine bunu alsam olur mu diyor ben de ona markasız diyorum

NB çok kaba durur mu masada hocam ?
durur temuya bak 2li var mı bilmyiorum ama bu çok satıyor

neden zor oluyor hocam
monitörleri istediğin gibi ayarlıyamıyorsun illa bir sorun oluyor yani kullanınca anlarsın onu bende 2li almıştım ama çok rahatsız oluyordum tekliye geçtim

north bayou markasını öneriyorlar ancak çok kaba geldi gözüme alternatif olarak böyle bir şey buldum sizce hangisini almalıyım ?
North bayouyu kullanıyorum 2 aydır ikili kolluyu aşırı güzel çok hoşuma gitti ve kullanışlı tavsiye ederim

2'li kolda tekli kadar rahat hareket edemiyorsun. Masanda yerin varsa tekli öneririm.

Nb kullaniyorum 2li olani masam küçük ama rahat ediyorum şahsen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,230
Üyeler
188,389
Son üye
iceball
Geri