mediamarkta 17 bin elektropazar kimdir necidir bilmiyorum knkbütçeni arttırabilirsen https://www.akakce.com/monitor/en-u...d-pivot-curved-oyuncu-u-fiyati,650296406.html çok iyi monitördür (va panel olmasına bakma çoğu ips monitörden iyi)
ne? idefix ve n11i ben mi görüyorum sadece? Hadi onu geçtim az kaydır samsung yetkili satıcısı varmediamarkta 17 bin elektropazar kimdir necidir bilmiyorum knk
bu nasıl taksit ile alabilirim birdene? idefix ve n11i ben mi görüyorum sadece? Hadi onu geçtim az kaydır samsung yetkili satıcısı var
taksiti alım aşamasında soruyor olması lazımbu nasıl taksit ile alabilirim birde
monitör nasıltaksiti alım aşamasında soruyor olması lazım
nerden aldınCurved istersen Samsung odyssey g6 bakabilirsin öğrenci indirimiyle 9.7k. Geçen hafta aldım memnunum . Kendi kumandası, işletim sistemi var Android tv gibi. Hoparlör, ışık vs özellikleri iyi.
Samsung kendi sitesinden öğrenciysen veya çevrende öğrenci tanıdığın varsa alabilirsin.nerden aldın
Fps oyunları mı hikaye oyunları mı nasıl bir şey istiyorsun ?monitör öneri gaming
öğrenci sadece üni öğrencisi mi oluyoSamsung kendi sitesinden öğrenciysen veya çevrende öğrenci tanıdığın varsa alabilirsin.