Monitör tavsiye gaming bütçe 10k civarı

Attığınız monitör güzel ama link çok pahalı hocam.
https://www.idefix.com/legion-r25f-30-67b8gacbtk-245-05-ms-full-hd-pivot-240-hz-monitor-p-6107464
Bu arada oc ile 280hz olması lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

27 inç versiyonu da var ama bence hem 2k hemde güzel ekranından dolayı ya Philips ya Samsung derim.

monitör öneri gaming
rampage markasına ait RAIDEN RA30R200C 30 inç 200Hz AUO VA WFHD AdaptiveSync Curved Oyuncu Monitörünü önerebilirim fiyatına göre oldukça iyi ve kaliteli özelliklerini senin için aşağıya bırakacağım kaçırmadan almanı tavsiye ederim.
  • 30 Inç Kavisli Ekran 16:9
  • AdaptiveSync Teknolojisi
  • RGB Aydınlatma
  • AUO VA CURVED Panel
  • 2560 x 1080 PX Çözünürlük
  • DP: 200 Hz HDMI: 165 Hz Yenileme Hızı
  • 250cd/m2 Parlaklık
  • 3000:1 Kontrast Oranı

asus rog xg27acs modelini tercih edebilirsin

1 ms 180 hz 2k pivot özellikli 3 yıl garantili bir ürün

Çift monitörüm var ama ana ekran olarak Rampage Glacier kullanıyorum öneririm. Gaming için fazlasıyla ideal bir model 180 hz istiyorsan bakabilirsin ghosting falan filan hiçbi sorun yaşamadım bugüne kadar

monitör öneri gaming
Samsung g6yı önerebilirim daha geçen günlerde aldım ve gerçekten va panel olmasına rağmen birçok açıdan seviyesindeki ıpslerden iyi. kendine ait yazılımı var android tv gibide kullanabiliyorsun. hem fps hemde hikayeli oynuyorsan g6 en iyi tercih bu bütçede.

Samsung g6yı önerebilirim daha geçen günlerde aldım ve gerçekten va panel olmasına rağmen birçok açıdan seviyesindeki ıpslerden iyi. kendine ait yazılımı var android tv gibide kullanabiliyorsun. hem fps hemde hikayeli oynuyorsan g6 en iyi tercih bu bütçede.
lg 24” ultragear 24gs65f-b 1ms (gtg) 180hz (hdmi+display) amd freesync + g-sync hdr10 ips panel fhd pivot gaming monitör bunu aldım

Geri