Neler Yeni

Monitör Tavsiyelerinize İhtiyacım Var

Luciquad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Kasım Yılmaz
Merhabalar, cuma günü akşamı bilgisayarımı aldım. Hayırlısıyla bu hafta gelir gibime geliyor. Fakat sorun şu ki monitörüm yok. Şuan laptop kullanıyorum ve bir adet monitöre ihtiyacım var.
Mönitörü Kullanma Amacım;
  • Video editleyeceğim (Oyunlar hakkında videolar çekiyordum, şimdi oynarken arkada sohbet edeceğim podcast tarzı, bazen de csgo editleri, valorant editleri vesayre yapacağım.)
  • Oyun oynayacağım.
  • Bol bol makale yazacağım.
Önerileriniz için şimdiden çok teşekkür ederim. Bütçe 2500₺
EDIT:
Maksimum 24.5"
1920x1080 yeterlidir gibi geliyor. 2500₺ ile daha iyi bir şey alamam zaten.
Minimum 140hz olmasını istiyorum.

Lothunia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Can Kaya
Merhabalar, cuma günü akşamı bilgisayarımı aldım. Hayırlısıyla bu hafta gelir gibime geliyor. Fakat sorun şu ki monitörüm yok. Şuan laptop kullanıyorum ve bir adet monitöre ihtiyacım var.
  • Video editleyeceğim (Oyunlar hakkında videolar çekiyordum, şimdi oynarken arkada sohbet edeceğim podcast tarzı, bazen de csgo editleri, valorant editleri vesayre yapacağım.)
  • Oyun oynayacağım.
Önerileriniz için şimdiden çok teşekkür ederim.
Aradığınız monitör için bütçeniz ne kadardir ?
Kaç inch ?
Çözünürlük nasıl olmalı ?
Kaç hz tercih edersinizvtarzinda belirtirseniz yardımcı olmak daha rahat olacaktır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aradığınız monitör için bütçeniz ne kadardir ?
Kaç inch ?
Çözünürlük nasıl olmalı ?
Kaç hz tercih edersinizvtarzinda belirtirseniz yardımcı olmak daha rahat olacaktır
Pardon bütçeyi görmemişim

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,599
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
  • Oyun oynayacağım.
Önerileriniz için şimdiden çok teşekkür ederim. Bütçe 2500₺
imzamdaki monitörü kullanıyorum 27 inç 165 hz 1 ms ips panel gayet memnunum tavsiye ederim

Luciquad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Kasım Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçe 2500₺
Maksimum 24.5"

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,599
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
Discord
bigg papi locsta

Lothunia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Can Kaya
Bütçe 2500₺
Maksimum 24.5"
Hocam bende bir aralar araştırmıştım.Bunu öncelikle belirtmek istiyorumki bu markanın monitörlerin bilmiyorum fakat gerçekten özellikleri güzel.Monster aryond serisiydi sanırım 2.500 TL civarında güzel özellikler sunuyor.Tekrardan dediğim gibi bir öneridir kullanmadım almadan önce lütfen arasitiriniz

Luciquad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Kasım Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
imzamdaki monitörü kullanıyorum 27 inç 165 hz 1 ms ips panel gayet memnunum tavsiye ederim
Hocam acer e karşı bir önyargım var nereden geldiğini bilmiyorum. Malzeme kalitesi, monitörün sallanması, ölü piksel, ghosting gibi sorunlar mevcut mu? (Biliyorum ölü piksel şans işi ama ne sıklıkla)

Hocam bende bir aralar araştırmıştım.Bunu öncelikle belirtmek istiyorumki bu markanın monitörlerin bilmiyorum fakat gerçekten özellikleri güzel.Monster aryond serisiydi sanırım 2.500 TL civarında güzel özellikler sunuyor.Tekrardan dediğim gibi bir öneridir kullanmadım almadan önce lütfen arasitiriniz
Monsterlar çok fazla ışık süzmesi yapıyor diye biliyorum. Monitörün çerçevelerinden ekranın ortasına doğru beyaz ışık...

Lothunia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Can Kaya
Hocam acer e karşı bir önyargım var nereden geldiğini bilmiyorum. Malzeme kalitesi, monitörün sallanması, ölü piksel, ghosting gibi sorunlar mevcut mu? (Biliyorum ölü piksel şans işi ama ne sıklıkla)

Monsterlar çok fazla ışık süzmesi yapıyor diye biliyorum. Monitörün çerçevelerinden ekranın ortasına doğru beyaz ışık...
Dediğim gibi bir fikrim yok fakat özellikleri mükemmel gözüküyor

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,599
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
Discord
bigg papi locsta

bende ölü piksel ve ghosting yok sinirden masaya vurduğumda monitörün sallandığını hiç görmedim

ayrıca sizin için önemliyse hdr modu var fakat en kötü özelliği kendi hoparlörü yok ordan puan kırarım sadece

Luciquad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Kasım Yılmaz
bende ölü piksel ve ghosting yok sinirden masaya vurduğumda monitörün sallandığını hiç görmedim
Dediğim gibi bir fikrim yok fakat özellikleri mükemmel gözüküyor
Önerileriniz için teşekkürler, 27" çok büyük olduğu için aşağıda vermiş olduğum monitörlerden sizce hangisini seçmeliyim?

Lothunia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Can Kaya
Zevkler ve renkler tartışılmaz tabiiki ama 27 inch güzeldir bence yinede karar sizindir eğer ilerileyen günlerde bu konuya dair pişmanlık duymayacaginizi dusunuyorsaniz hiçbir sıkıntı olmadan tercih edilebilir

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,599
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
Discord
bigg papi locsta

Luciquad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Kasım Yılmaz
Zevkler ve renkler tartışılmaz tabiiki ama 27 inch güzeldir bence yinede karar sizindir eğer ilerileyen günlerde bu konuya dair pişmanlık duymayacaginizi dusunuyorsaniz hiçbir sıkıntı olmadan tercih edilebilir
27 inç in bende büyük olduğunu düşündüm fakat aldıktan sonra ideal geldi
Arkadaşım 24.5" kullanıyor o bile hemen hemen büyük geliyor bana, şuan kullandığım 15.6" bir laptop olduğu için zor alışıyorum. Yaklaşık 1 hafta sadece 24.5" kullandım, 27" çok büyük gelecek. O yüzden maksimum 24.5" istiyorum.

Top Bottom