24inç yeterliKaç inch almak istediğinizi belirtirseniz ve ms belirtirseniz daha rahat bir şekildr yardımcı olunabilir
1ms olursa daha iyiKaç inch almak istediğinizi belirtirseniz ve ms belirtirseniz daha rahat bir şekildr yardımcı olunabilir
İtopya açılsa orada MSI Optix 24 inç 144 hz 1 ms ips panel var 1600 TL onu alabilirsin normal fiyatı 1900 TL24inç yeterli
Mesaj otomatik birleştirildi:
1ms olursa daha iyi
Hocam bir sorum var şu gsync freesync olayı ne 1660ti olucak muhtemelen kartİtopya açılsa orada MSI Optix 24 inç 144 hz 1 ms ips panel var 1600 TL onu alabilirsin normal fiyatı 1900 TL
Yırtılmaları engelliyor yeni freesync monitörlerde de g sync açılabiliyor bende Aoc 24g2u var normalde G sync yok ama açabiliyorum ekran kartım RTX 2070 superHocam bir sorum var şu gsync freesync olayı ne 1660ti olucak muhtemelen kart
Ürün kodu paylaşırsanız bir bakmak isterim.İtopya açılsa orada MSI Optix 24 inç 144 hz 1 ms ips panel var 1600 TL onu alabilirsin normal fiyatı 1900 TL
TN panel almamanızı buna dikkat ederek seçim yapmanızı öneririm.1.5k bütçe ile 144hz monitör önerir misiniz?
Kanka 24" olmasına gerek yok daha büyük de olabilir.Ürün kodu paylaşırsanız bir bakmak isterim.
TN panel almamanızı buna dikkat ederek seçim yapmanızı öneririm.
Mümkünse VA panele yönelebilirsiniz.
1.5K bütçe ile 144hz 1 ms 24" monitör kategorisi çok geniş msi asus gibi bilindik markalara yönelmeniz daha iyi olur.
Belirtiğiniz monitör gayet makul ve güvenilir kaliteli bir marka ıps olması dikaktimi çekti fakat ölü piksel hakkında herhangi bir belirti göremedimIPS panel 144 hz 1ms PIVOT direk al ben çok araştırdım uğraşma derim.1672 TL şuan en ucuz vatanda şuan ilginçtirASUS 23,8" VG249Q TUF GAMING 1Ms 144Hz Full HD IPS FreeSync Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 23,8" VG249Q TUF GAMING 1Ms 144Hz Full HD IPS FreeSync Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Şu an çok güzel fiyatta, alabilirsiniz.1.5k bütçe ile 144hz monitör önerir misiniz?
Bahsedilen yorumlarda ölü piksel garantisinden söz etmişler by gayet iyi bir şey satıcı mağazada zaten bilindik bir mağaza bence bu fırsatı kaçırmayın arkadaş çok iyi monitör bulmuş bu fiyatlara James Donkey 27" monitörleri ıps ble bulamazsınızBelirtiğiniz monitör gayet makul ve güvenilir kaliteli bir marka ıps olması dikaktimi çekti fakat ölü piksel hakkında herhangi bir belirti göremedim
Diğerinşn ıps olması renk doygunluğu konusunda sizi daha çok tatmin edeceğini düşünüyorumŞu an çok güzel fiyatta, alabilirsiniz.
Philips 242E1GAJ/01 23.8" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Philips 242E1GAJ/01 23.8" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! Philips 242E1GAJ/01 23.8" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com