Neler Yeni

Monitör tavsiyesi (8.000 TL)

gurgunla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Çelik erguvan
Arkadaşlar 8 bin TL civarında iki tane monitör tavsiyesi istiyorum. Tek monitör için fiyat 8.000 ikisi için toplamda 17.000 TL çıkabilirim. Büyük bir monitör istiyorum 32 inc olabilir ve genellikle dizi ve film izleyeceğim. Bir de Minecraft ve Lol oynuyorum. iki tane olacağı için curve olması daha mı iyi olur bilmiyorum. Neden iki monitör derseniz alıştım yayın açarken iki monitör kullandığım için. Şimdiden teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
umut başaran
curved alma ıps al daha iyi renkleri falan
bu da 2k 32 inçe 2k bulamazsın bence bunu al

KingDeViL

80+ Bronze
Ben yeni lg gp32750-b aldım amazondan. 32 ve ips panel. 2k. Diz üstü bilgisayara 2. monitör olarak bağladım. Sinema izlemek için aldım bende tavsiye edebilirim.

gurgunla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Çelik erguvan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
curved alma ıps al daha iyi renkleri falan
bu da 2k 32 inçe 2k bulamazsın bence bunu al
2k olunca film ve dizi için bir işime yarar mı ? bilemedim açıklar mısın ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben yeni lg gp32750-b aldım amazondan. 32 ve ips panel. 2k. Diz üstü bilgisayara 2. monitör olarak bağladım. Sinema izlemek için aldım bende tavsiye edebilirim.
Şuan baktım baya güzel monitör 2 tane alacağım için bütçe mi biraz aşıyor ama şuan baktıklarım arasında en güzel buydu. Film veya dizi izlerken nasıl görüntü biraz bilgi verebilir misin ?

KingDeViL

80+ Bronze

Şuan baktım baya güzel monitör 2 tane alacağım için bütçe mi biraz aşıyor ama şuan baktıklarım arasında en güzel buydu. Film veya dizi izlerken nasıl görüntü biraz bilgi verebilir misin ?
Valla daha sinema izleyeme fırsatım olmadı. Lord of the rins ve hobbit serisini 2k Hdr olarak indirdim. Onlara başlayacağım. Fakat youtubedeki 8k ve hdr 12k videolarını felan izliyorum görüntü muazzam. Monitörü ilk aldığımda bana aşırı büyük geldi. Hatta oyun oynarken biraz zorlandım. Siz 2 taneden bahsediyorsunuz. Yani bilemedim açıkcası. Bir mağazada bir bakın derim önce.

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
umut başaran

tabii ki yarar 2k film indirme siteleri var veyahut youtubede 2k videolar var onlarda görüntü gerçekten de baya bir fark ediyor

gurgunla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Çelik erguvan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tabii ki yarar 2k film indirme siteleri var veyahut youtubede 2k videolar var onlarda görüntü gerçekten de baya bir fark ediyor
Teşekkür ederim. Bu monitörün incelemesine bakacağım.
Valla daha sinema izleyeme fırsatım olmadı. Lord of the rins ve hobbit serisini 2k Hdr olarak indirdim. Onlara başlayacağım. Fakat youtubedeki 8k ve hdr 12k videolarını felan izliyorum görüntü muazzam. Monitörü ilk aldığımda bana aşırı büyük geldi. Hatta oyun oynarken biraz zorlandım. Siz 2 taneden bahsediyorsunuz. Yani bilemedim açıkcası. Bir mağazada bir bakın derim önce.
Alıştım çift monitör kullanmaya şuan 23 inc iki tane var ama farklı monitörler olduğu için değiştirmek istiyorum. Genellikle iki iş birden yapmayı seviyorum masam geniş bir sorun teşkil edeceğini sanmıyorum. teşekkür ederim şuan yotube'dan incelemesine bakıyorum.

Top Bottom