Egolu doktor ?
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 560
- İsim
- Harunckr
Arkadaşlar sistemi aldım monitör alıcam.
Özellikle ips istiyorum
Curved olsa severim aslında
144 hz konusunda bilmiyorum hep öyle al diyorlar. Cs nadir oynarım. Onda da sıralı değil. Genelde dota oynardım. Şimdi mmorpg oynicam arada strateji oynuyorum.
1ms önemli ama onda da çok emin değilim sona koydum bunu.
27 inç düşünüyordum başta ama masan kısaysa sakın dediler 24 dediler 24 e döndüm.
İşte böyle
Tavsiye istiyorum özellikle itopya indirimlerimden varsa. Hepsini geçemedim
Bütçem 1400 civarı ne kadar düşerse o kadar iyi klavye alırım. Yoksa klavyeye 100-150 lira kalıyor.
Buda klasik Asus olan gerçi indirimdeydi yine zamlanmış
Özellikle ips istiyorum
Curved olsa severim aslında
144 hz konusunda bilmiyorum hep öyle al diyorlar. Cs nadir oynarım. Onda da sıralı değil. Genelde dota oynardım. Şimdi mmorpg oynicam arada strateji oynuyorum.
1ms önemli ama onda da çok emin değilim sona koydum bunu.
27 inç düşünüyordum başta ama masan kısaysa sakın dediler 24 dediler 24 e döndüm.
İşte böyle
Tavsiye istiyorum özellikle itopya indirimlerimden varsa. Hepsini geçemedim
Bütçem 1400 civarı ne kadar düşerse o kadar iyi klavye alırım. Yoksa klavyeye 100-150 lira kalıyor.
AOC 23.8" 24G2U5/BK 75Hz 1ms 2xHDMI DP FHD IPS Pivot Freesync Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 23.8" 24G2U5/BK 75Hz 1ms 2xHDMI DP FHD IPS Pivot Freesync Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 24G2U5/BK ITOPYA'da.
www.itopya.com
ASUS Vp249qgr 23.8" 144hz 1ms Display Port, Hdmı Freesync Full Hd Ips Gaming Monitör Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ASUS Vp249qgr 23.8" 144hz 1ms Display Port, Hdmı Freesync Full Hd Ips Gaming Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
m.trendyol.com
Buda klasik Asus olan gerçi indirimdeydi yine zamlanmış