Açıkcası 4ms biraz gözümü korkutuyor. Birde bu virüsten sonra fiyatlar düşer mi sizce istediğim özelliklere ve fiyata monitör bulabilir miyim?Bu bütçede bundan daha iyisini bulamadım. VA panel de kötü değildir.
Samsung LC27JG54QQMXUF 27" 144Hz (HDMI+Display) FreeSync QHD Fiyatı
Samsung LC27JG54QQMXUF 27" 144Hz (HDMI+Display) FreeSync QHD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bu fiyata istediğin özellikler imkansız diyebilirim.Açıkcası 4ms biraz gözümü korkutuyor. Birde bu virüsten sonra fiyatlar düşer mi sizce istediğim özelliklere ve fiyata monitör bulabilir miyim?
Ya aslında 2k yı 1080p de yapabilirim ama 2070super almayı düşünüyorum ve bu kartı 2k oynayamıyacaksam saçma olur değil mi?Bu fiyata istediğin özellikler imkansız diyebilirim.
Virüs bittikten sonra bile ekonominin pek düzeleceğini sanmıyorum, zaten kötüydü.
Aslında saçma olmaz. İşlemcin yeterince güçlü ise 1080P de oynayabilirsin. Hem çözünürlük düştüğü için daha fazla fps alırsın ve 144hz monitörün hakkını verebilirsin.Ya aslında 2k yı 1080p de yapabilirim ama 2070super almayı düşünüyorum ve bu kartı 2k oynayamıyacaksam saçma olur değil mi?
IPS olduğu için süper ama 2k için o fiyata sadece VA panelli monitörler var.bu nasıl sizce 1080p içinMSI 27" OPTIX G271 144Hz 1ms 2xHDMI DP IPS FHD Freesync Gaming Monitör | ITOPYA
MSI 27" OPTIX G271 144Hz 1ms 2xHDMI DP IPS FHD Freesync Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile OPTIX G271 ITOPYA'da.www.itopya.com