Arkadaşlar merhaba ben pc toplayacağım ekran kartı büyük ihtimal rtx 2060 super olacak bana gaming odaklı ama renkleri de güzel olan bi monitör önerir misiniz? Gaming gecesinde bakmayı düşünüyorum. 144 hz altı olmasın.
Baskan sistemi aldım da monitör almadim 144hz 1500den başladığı için bütçem kısıtlıydı sizce iyi yapmismiyim
İyi yapmışsınız hocam. Sonradan bir monitör alırsınız acelesi yok. Şimdilik elinizde varsa yada ikinci el ucuz bir monitörle idare edebilirsiniz.Baskan sistemi aldım da monitör almadim 144hz 1500den başladığı için bütçem kısıtlıydı sizce iyi yapmismiyim
Yasin çelik adlı kullanıcınınkini alacak bütçem var onu mu almamı önerirsiniz bunu muF/p olarak dusenebilirsinizAsus VP249QGR 23.8" 1 MS 144 Hz VGA+HDMI+DP FreeSync Full HD IPS LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri
Asus VP249QGR 23.8" 1 MS 144 Hz VGA+HDMI+DP FreeSync Full HD IPS LED Monitör en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
Onuda alabilirsiniz kaliteli monitor onun attigidaYasin çelik adlı kullanıcınınkini alacak bütçem var onu mu almamı önerirsiniz bunu mu
Peki benq zowie monitörler nasılOnuda alabilirsiniz kaliteli monitor onun attigida
Pek bir fikrim yokPeki benq zowie monitörler nasıl