Gamepower monitör kullanmadım. Ama sanırım monitörlerde Samsung VA panel kullanılıyor. Ve sıfır ölü pixel garantisi var diye biliyorum.Selam arkadaşlar ;
Şuan incehesap da gaming gecesinde ki indirimde olan monitörlerden hangisi alınır? Gamepower monitör konusunda nasıl bi markadır ?
Samsung panel kullanan JD idi sanırım.Gamepower monitör kullanmadım. Ama sanırım monitörlerde Samsung VA panel kullanılıyor. Ve sıfır ölü pixel garantisi var diye biliyorum.
Gp de kullanıyor.Samsung panel kullanan JD idi sanırım.
Gamepower için bir çok kişi sorunlu diyor. Şahsen kullanıyorum bendeki 144hz 1ms curved modeli şu ana kadar hiç problem yaşamadım. Gayet memnunum.Selam arkadaşlar ;
Şuan incehesap da gaming gecesinde ki indirimde olan monitörlerden hangisi alınır? Gamepower monitör konusunda nasıl bi markadır ?
yok buda samsung va panel kullanıyor.Samsung panel kullanan JD idi sanırım.
AOC al bence.Arkadaşlar şuan indirimde AOC / JD / GP ürünleri var. F/P ürünü hangisi ise onu alayım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok buda samsung va panel kullanıyor.
Ben AOC kullanıyorum ve sonuna kadar memnunum. Şu anda İncehesap indiriminde olan AOC C24G2U 23,6'' 165Hz 1ms modelini alırsan memnun kalırsın.Arkadaşlar şuan indirimde AOC / JD / GP ürünleri var. F/P ürünü hangisi ise onu alayım.