Monitör Tercihi MSI/ASUS

Teşekkür ederim öncelikle.Yukarıda saygıdeğer bir arkadaşımıza da bahsettiğim üzere ekranın kavisli olması durumunda 1800R ve üzeri lazım.Bahsettiğiniz G7 aynı seri ürün mü acaba?Ve kullanıyor musunuz?Zaman içerisindeki oluşabilecek sıkıntıları hakkında bilgi verebilir misiniz?

Teşekkür ederim öncelikle.Yukarıda saygıdeğer bir arkadaşımıza da bahsettiğim üzere ekranın kavisli olması durumunda 1800R ve üzeri lazım.Bahsettiğiniz G7 aynı seri ürün mü acaba?Ve kullanıyor musunuz?Zaman içerisindeki oluşabilecek sıkıntıları hakkında bilgi verebilir misiniz?
Maalesef hocam kullanmıyorum ancak bu bütçe aralığında en tepe modellerden kendisi. Samsung'un bu modeli çokca tercih edilenler arasından. Ghosting sorunu var bazı modellerde. Bu modelde var mı yok mu emin değilim.

Maalesef hocam kullanmıyorum ancak bu bütçe aralığında en tepe modellerden kendisi. Samsung'un bu modeli çokca tercih edilenler arasından. Ghosting sorunu var bazı modellerde. Bu modelde var mı yok mu emin değilim.
Pekala.Konu ile ilgili tercihlerime uyabilecek modelleri var ise bir araştırmaya gireyim o zaman.Vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim.

Bu modelde Ghosting yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İş olarak ergonomik ve nano ips olması
Oyun oynarken 2k 144hz 1ms gtg tepki süresi ve renkleri ile 2 amacınada hizmet edebilecek bir monitör

Son düzenleme:
Bu modelde Ghosting yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İş olarak ergonomik ve nano ips olması
Oyun oynarken 2k 144hz 1ms gtg tepki süresi ve renkleri ile 2 amacınada hizmet edebilecek bir monitör
Teşekkür ederim değerli öneriniz için.880 serisini görmemiştim daha çok baktığım modeller 800 ve 850 serileri idi. Bunu da hemen listeye yazalım. Bir tık bütçe üzeri ama belki başka platformlarda daha uygunu vardır ya da indirime girer umarım.

G7 olanı önermiyorum, evet 240Hz ve 2K güzel bir değer ama o monitör kavisli olduğu için VA panel.
Bu bütçe de Va panel almak çok büyük hata olur. Bende iki monitör arasında kalıp 274QRF'yi tercih etmiştim. Özelden bilgi verdim zaten size
IMG_20220308_220119.jpg

Hayırlı olsun. VA ama Quantum Dot falan var renkleri çok iyi.

G7 olanı önermiyorum, evet 240Hz ve 2K güzel bir değer ama o monitör kavisli olduğu için VA panel.
Bu bütçe de Va panel almak çok büyük hata olur. Bende iki monitör arasında kalıp 274QRF'yi tercih etmiştim. Özelden bilgi verdim zaten size
Alıntıyı görüntüle
Evet bilginiz üzerine bir geri dönüş sağladım.Umarım bir karara çıkabilirim.Görseller ve kullanım tecrübeniz adına teşekkür ederim.

Hayırlı olsun. VA ama Quantum Dot falan var renkleri çok iyi.
Öneriniz için çok teşekkür ederim. Fakat VA panele bu bütçe çerçevesinde 6200 TL bir tık fazla gibi his veriyor ve kavisli olması da cabası.Yine de değerli vaktinizi ayırdığınız için çok teşekkürler.

Geri