noyan123
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 200
- İsim
- noyanz12
Merhaba arkadaşlar monitör alacağım 144hz bütcem yetmediği için 75hz alacağım. Bütçem Max:900. Alacağım ürünler genel çizim ve tasarım diyebilirim. Oyun oynuyorum ama öyle saniyelerin önemi yok benim için keyif için oynuyorum genelde tepkime süresi içinden pek bir önemi yok diyebilirim.
Teşekkürleri şimdiden
Bulduğum monitörler bunlar:
www.vatanbilgisayar.com
www.vatanbilgisayar.com
www.vatanbilgisayar.com
Teşekkürleri şimdiden
Bulduğum monitörler bunlar:
PHILIPS 242V8A 23.8" 4ms 75Hz Freesync DP-HDMI+VGA IPS Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
PHILIPS 242V8A 23.8" 4ms 75Hz Freesync DP-HDMI+VGA IPS Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Aoc 22v2q gaming monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Aoc 22v2q gaming monitör kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleri ile sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.
Aoc 22v2q gaming monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Aoc 22v2q gaming monitör kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleri ile sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.

Asus 21,5" vp228qg full hd gaming monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus 21,5" vp228qg gaming monitör uygun fiyatlarla sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.
Asus 21,5" vp228qg full hd gaming monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus 21,5" vp228qg gaming monitör uygun fiyatlarla sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.