Neler Yeni

Monitör ve hz sınırı

Solotov

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Solotov Bourne
Arkadaşlar herkese selamlar, 144 veya 165 hz bir monitör satın alacağım. Fakat biraz araştırınca işin içine hdmi 2.0 2.1 vb şeyler çıktı ben bu konuyu anlayamadım. 165 veya 144 hz alabilmek için alacağımız kablo mu önemli, yoksa anakart veya ekran kartında display port olması gibi şeyler mi önemli. Aydınlatabilirseniz sevinirim.

Bysag

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Adem Köleoğlu
monitör yanında geliyor zaten destekli kablolar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
berdan cakmak
Arkadaşlar herkese selamlar, 144 veya 165 hz bir monitör satın alacağım. Fakat biraz araştırınca işin içine hdmi 2.0 2.1 vb şeyler çıktı ben bu konuyu anlayamadım. 165 veya 144 hz alabilmek için alacağımız kablo mu önemli, yoksa anakart veya ekran kartında display port olması gibi şeyler mi önemli. Aydınlatabilirseniz sevinirim.
yüksek hz de stabil performansı sana DISPLAY port sağlıyacaktır. HDMI a girmene gerek yok displayden devamke

Solotov

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Solotov Bourne
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yüksek hz de stabil performansı sana DISPLAY port sağlıyacaktır. HDMI a girmene gerek yok displayden devamke
Bilgisayarımın display desteklediğini nereden öğrenebilirim? Hangi bileşen üzerinden?

Solotov

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Solotov Bourne
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartının çıkışlarına bakarak anlayabilirsin
Ekran kartımda display port yok maalesef. Sapphire 6500XT kullanıyorum. Birde hdmi olarak kaç desteklediğini anakart üzerinden mi öğrenebilirim?

neonox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Yiğit Güney
Ekran kartında Display Port çıkışı var.

Top Bottom