Evet hocam itopyada dün gece gördüm 2 saati kalmış indirimin bitmesine bende alim dedim kaçırmak istemedim.Hayırlı olsun, mouse fiyatına göre aşırrıı iyi
Çok iyiMouse bu 200 TL indirimden aldım mouse padda hediye Alıntıyı görüntüle
buda monitör indirimden aldım
Alıntıyı görüntüle
Sizce nasıl.
Allah olmayanlarada nasip etsin inşallah.
hayırlı olsun hocam ama elin küçük değilse mouse ile sıkıntı yaşarsın benim arkadaşımda var viper mini bana küçücük geliyorMouse bu 200 TL indirimden aldım mouse padda hediye Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Sizce nasıl.
Allah olmayanlarada nasip etsin inşallah.
Hocam monitörde 1 adet ölü piksel bile çıksa iade edebilirim demi çünkü ürünlerin iade süresi var diye biliyorumÇok iyi
Hocam orta boy elim ama alışırım sorun yokhayırlı olsun hocam ama elin küçük değilse mouse ile sıkıntı yaşarsın benim arkadaşımda var viper mini bana küçücük geliyor
Bazi markalar 3 ün altindaki ölü pikseli kabul etmiyorlar ama hiçbir şey demeden internetten aldigin için 14 gün iade hakkini kullanmaya caliş. Ölü piksel falan hiç söyleme bile.Hocam monitörde 1 adet ölü piksel bile çıksa iade edebilirim demi çünkü ürünlerin iade süresi var diye biliyorum
Teşekkür ederimBu fiyata Razer Viper almak muazzam. Vurduğun headshot olsun dpstum, güle güle kullan!
Sağolasın İyi GünlerHocam orta boy elim ama alışırım sorun yok
Teşekkür ederim
Hayırlı olsun çok iyi ürünler.Mouse bu 200 TL indirimden aldım mouse padda hediye Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Sizce nasıl.
Allah olmayanlarada nasip etsin inşallah.H