Neler Yeni

monitörde 1 ölü piksel çıktı

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
burak karadağ
beyler 1.5 ay önce itopyadan aldığım aoc 27g2u ürünün de 2-3 gün önce ekranın sağ alt kısımlarında 1 tane ölü piksel çıktı beyaz ekranda belirgin oluyor rengi kırmızı bu durumlarda direk değişim yapıyorlar mı yoksa garantiye falan gönderip ürünü beklemem mi gerekiyor ?

not : 10 dakikada piksel düzeltici bir şey denemiştim youtube den görüp fakat etki etmedi

Bünyamina

80+ Platinum
Bu ürün sıkıntılı ürün iade et 3.4 olucak pixel almıyoruz derseler tüketici hakemine başvur

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
burak karadağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu arada belirtmeden geçemeyeceğim itopyadan 3 parça ürün aldım hiç biri sağlam ürün diyip kullanamıyorum :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu ürün sıkıntılı ürün iade et 3.4 olucak pixel almıyoruz derseler tüketici hakemine başvur
iade etme hakkım var mı ? 1.5 ay geçti çünkü veya aynısını değişim yapmazlar mı

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar
beyler 1.5 ay önce itopyadan aldığım aoc 27g2u ürünün de 2-3 gün önce ekranın sağ alt kısımlarında 1 tane ölü piksel çıktı beyaz ekranda belirgin oluyor rengi kırmızı bu durumlarda direk değişim yapıyorlar mı yoksa garantiye falan gönderip ürünü beklemem mi gerekiyor ?

not : 10 dakikada piksel düzeltici bir şey denemiştim youtube den görüp fakat etki etmedi
Direk değişim yaptıklarını sanmıyorum. İtopya'ya sorunu anlat büyük ihtimalle gönderin inceleyelim diyecekler sen göndereceksin onlarda yetkili servise gönderecek sonrası ne olur bilmiyorum markaya göre değişiyor bazıları 3-5 ölü pixel olmadan değişim yapmıyor.

Bünyamina

80+ Platinum
bu arada belirtmeden geçemeyeceğim itopyadan 3 parça ürün aldım hiç biri sağlam ürün diyip kullanamıyorum :)

garantiye yollarsın heralde iade almazlarsa

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
burak karadağ
garantiye yollarsın heralde iade almazlar
Direk değişim yaptıklarını sanmıyorum. İtopya'ya sorunu anlat büyük ihtimalle gönderin inceleyelim diyecekler sen göndereceksin onlarda yetkili servise gönderecek sonrası ne olur bilmiyorum markaya göre ölü değişiyor bazıları 3-5 ölü pixel olmadan değişim yapmıyor.
bende bu durumdan nefret ediyorum göndereceğim günlerce haftalarca monitorsüz kalacağım bi sorayım dedimde anlaşılan uğraşıcaz baya

garantiye yollarsın heralde iade almazlarsa
iade et yazmışsınn ondan sordum

Formula

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Ahmet Alioglu

Hocam kesinlikle toplama pc aldım saçma sapan kablolamaları yüzünden kasanın arka kapağı kapanmıyor

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar
bende bu durumdan nefret ediyorum göndereceğim günlerce haftalarca monitorsüz kalacağım bi sorayım dedimde anlaşılan uğraşıcaz baya

iade et yazmışsınn ondan sordum
Monitör işi sıkıntılı iş 1.5 ay sonrada ölü pixel çıkması bayağı kötü olmuş

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
burak karadağ
Hocam kesinlikle toplama pc aldım saçma sapan kablolamaları yüzünden kasanın arka kapağı kapanmıyor
kasa aldım sorunlu çıktı kulaklık aldım herkeste farklı verim gidiyo içinden çıkan kodu uygulama kabul etmiyo monitör aldık ölü piksel çıktı bidahada bi süre bişi almayı düşünmüyorum mouse aldım gittim trendyoldan aldım dün bakalım o nolacak

Bünyamina

80+ Platinum
kasa aldım sorunlu çıktı kulaklık aldım herkeste farklı verim gidiyo içinden çıkan kodu uygulama kabul etmiyo monitör aldık ölü piksel çıktı bidahada bi süre bişi almayı düşünmüyorum mouse aldım gittim trendyoldan aldım dün bakalım o nolacak
tamamen şansızlık ben 5 ay önce aldım monitör 1 kaç ek parça falan sıkıntısız sorunsuz kullanıyorum tek bir ufak şey var oda azcık ışık geçiyor araştırdım çoğu ıps panellerde var

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar
Teknoloji ürünleri amazondan almaya çalışıyorum tavsiye ederim. İlk 1 ay koşulsuz iade hakkın oluyor ve sonrasında üründe sorun çıksa bile genelde yardımcı oluyorlar

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
burak karadağ
Teknoloji ürünleri amazondan almaya çalışıyorum tavsiye ederim. İlk 1 ay koşulsuz iade hakkın oluyor ve sonrasında üründe sorun çıksa bile genelde yardımcı oluyorlar
amazon tr denmi ? kargo süreleri nasıl oluyor normal sitelerdeki gibimi yoksa uzunmu sürüyor ve teklonojik ürünlerde acıp kullansan bile iade alıyormu koşulsuz ? öyleyse iyiymiş

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar
amazon tr denmi ? kargo süreleri nasıl oluyor normal sitelerdeki gibimi yoksa uzunmu sürüyor ve teklonojik ürünlerde acıp kullansan bile iade alıyormu koşulsuz ? öyleyse iyiymiş
Evet Amazon tr. Ürünler Türkiye deposundan geliyor prime üyeliği ile (aylık 7.90₺) siparişlerim 24 saat içinde geliyor sizin konumunuza göre süre değişebilir ben İzmir'de yaşıyorum. Son olarak ürünü açıp kullansan bile iade alıyorlar tabi ki ürüne zarar vermemek şartıyla

Yazın Asus monitör almıştım çok fazla ghosting olduğu için iade ettim 1 günde kabul edip paramı yatırdılar türk başka site olsa büyük ihtimalle iade alınmayacaktı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,568
Üyeler
163,190
Son üye
sdabfl
Top Bottom