Neler Yeni

Yardım Mönitörde 3 çizgi var

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Ahmet Deniz
arkadaşlar bazı oyunlarda ve bazı videolarda bu çizgi beliriyor demin ' the ıncredible turkü 'izliyordum ve çizgi sayisi video girince artti nfs oynarkende haritayi açınca beliriyor arada sebebi nedir?
mönitörüm asus vg27vq
çizgi2.png
çizg,.png

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Comol Ogga
Bunlar ekran görüntüsü sanırım değil mi? Çünkü ekran görüntüsünden çizgileri bizim de görebilmemiz sorunun monitörde olmadığını direkt olarak görüntünün bu şekilde olduğunu gösterir, ekran kartı ile ilgili bir sorun olabilir, en basit olarak ddu ile driver temizleyip güncel sürümü tekrar kurmayı deneyebilirsin.

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Ahmet Deniz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunlar ekran görüntüsü sanırım değil mi? Çünkü ekran görüntüsünden çizgileri bizim de görebilmemiz sorunun monitörde olmadığını direkt olarak görüntünün bu şekilde olduğunu gösterir, ekran kartı ile ilgili bir sorun olabilir, en basit olarak ddu ile driver temizleyip güncel sürümü tekrar kurmayı deneyebilirsin.
bence öyle değil galiba, videonun ismini yukarıda belirttim telden vs girince görüntü normal. acaba ekranda bir sıkıntı olabilir mi?

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,206
İsim
Necati

Pigasor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
Barış Sayan
Kesinlikle katılıyorum. Bir defasında bende de böyle bir sıkıntı olmuştu driver silerek ve yeniden yükleyerek sorunu halletmiştim.

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Ahmet Deniz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kesinlikle katılıyorum. Bir defasında bende de böyle bir sıkıntı olmuştu driver silerek ve yeniden yükleyerek sorunu halletmiştim.
driver ı nasıl silecem bro

Pigasor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
Barış Sayan
driver ı nasıl silecem bro

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri