Monitörde Ekran kararıp düzeliyor

QralCrazy

80+
Reaksiyon skoru
0
Dostlar birsey soracağım, yeni bir sistem aldim 5060ti ekran kartı var,sistemi kurdum her şey takır takır işliyor fakat ekran saniyelik kararip düzeliyor. Herşeyi denedim,eski sürücü yükledim sürücüleri güncelledim,ekran kartını devre dişi birakıp tekrar kurdum vs. Ama hiç biri işe yaramıyor.ekran kartıni hem monitöre hemde tv ye bağladığımda görüntü gitmiyor ama tv y sökünce yine monitörde ekran gidip geliyor,saçma bir olay,çözümü varmi yoksa geri sistemi geri gönderecegim.

Amd 7 7700
Colorful 5060ti
Colorful a620 anakart
Apacer 5200mhz 16*2 ram

Tuhafmış, G_SYNC filan açıksa kapatın, farklı kablo ve portları kullanmayı deneyin. Mesela DP ile bağlıyorsanız HDMI ile deneyin. Bi de bu durum belli aralıklarla sürekli mi oluyor? Ufak bir görüntü paylaşabilir misiniz?

Tuhafmış, G_SYNC filan açıksa kapatın, farklı kablo ve portları kullanmayı deneyin. Mesela DP ile bağlıyorsanız HDMI ile deneyin. Bi de bu durum belli aralıklarla sürekli mi oluyor? Ufak bir görüntü paylaşabilir misiniz?
Genelde chrome girdiğimde oluyor,daha sonra sürekli yapmaya başıyor,2-3 tane kablo değiştirdim sürekli aynısını yapıyor,monitörü resetledim yine fayda yok sistemi alalı 1 hafta oldu geri göndermek daha iyi bir çözüm gibi geldi bana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,632
Üyeler
183,149
Son üye
ferhat2112
Geri