Neler Yeni

Monitörde Ghosting Sorunu

Motodoss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ONUR ÖZDEMİR
Merhaba,

Samsung Odyssey G3 27 inç 144 Hz monitör satın aldım. Test ettiğim zaman monitörde ghosting sorunu olduğunu gördüm. Özellikle karanlık temada sayfayı aşağı yukarı sağa sola hareket ettirdiğimde bütün yazılar kayıyor ve bulanıklaşıyor. Bunun bir çözümü ayarı vs var mıdır?
Eğer bu hep böyle olacaksa yarın direk iade edeceğim.
Yardımınızı bekliyorum, teşekkürler.

Perfectshot06

Moderatör
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,476
İsim
Oğuz Oğuz
Merhaba,

Samsung Odyssey G3 27 inç 144 Hz monitör satın aldım. Test ettiğim zaman monitörde ghosting sorunu olduğunu gördüm. Özellikle karanlık temada sayfayı aşağı yukarı sağa sola hareket ettirdiğimde bütün yazılar kayıyor ve bulanıklaşıyor. Bunun bir çözümü ayarı vs var mıdır?
Varsa edin hocam.

Astra G

80+ Bronze
Merhaba,

Tepkimeyi en hızlı (mbr) moduna alın. freesync kapatmak zorunda olabilirsiniz ayarlamak için ama buna değer. Bir altta mbr modu var ama parlaklığı azalttığı için en ideali bu olacaktır mbr olmayan
Mesaj otomatik birleştirildi:

DC7BB05F-F0E4-45F3-9AFA-DAC9BE18C95E.jpeg

Top Bottom