Monitörde ghosting var mı bakarmisniz

Reaksiyon skoru
0
Monitörümde ghosting var mı anlamıyorumda bakarmısnız?

Ekler

• IMG_20250726_101140_HDR.webp
    IMG_20250726_101140_HDR.webp
    3.6 MB · Hit: 56
bence yok.varsa gibi görenler de bence göz yanılgısıdır o.telaşlanmasınlar

Hocam foto ile değil vidyoya çekmeniz lazım. Vidyoya başladığınız zaman bir ufayu sonuna kadar takip edin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Foto ile test etmeye kalkarsak her monitörde ghost olur zaten

Monitör modeliniz nedir? Tüm overdrive modlarında ufoyu sona kadar takip eden bir video çekin.

Monitör KTC h25t7 modeli böyle testelre bakınca biraz ghosting var gibi ve ready yeşil yazısı bazen turuncu oluyor bu sorun olduğu anlamına mı gelmekte?

60 fps video ile çek videodan ss al
60 FPS video alan CİHAZ yok

Ve unutmadan şuan kasa almadım kısa bir sürede alcam şuan 1 GB ekran kartlı laptopa bağlı ondan mı acaba ve pikseller biraz yoğun gibi

Monitör KTC h25t7 modeli böyle testelre bakınca biraz ghosting var gibi ve ready yeşil yazısı bazen turuncu oluyor bu sorun olduğu anlamına mı gelmekte?

60 FPS video alan CİHAZ yok

Ve unutmadan şuan kasa almadım kısa bir sürede alcam şuan 1 GB ekran kartlı laptopa bağlı ondan mı acaba ve pikseller biraz yoğun gibi
O monitörün ghosting sorunu yok. Hz'i 60'da kullandığınız için öyle gözüküyor olabilir. Her monitörde Hz düşürünce gecikme ve ghosting artıyor. OC açıp 200 Hz'e getirin ve overdrive modunu 4. seviye yapın.

O monitörün ghosting sorunu yok. Hz'i 60'da kullandığınız için öyle gözüküyor olabilir. Her monitörde Hz düşürünce gecikme ve ghosting artıyor. OC açıp 200 Hz'e getirin ve overdrive modunu 4. seviye yapın.
Kral 60hz olmasının sebebi laptop kötü bir laptop ekran kartı 1 GB olduğu için OC açık bile olsa max 60 hz kasayı bu önümüzdeki 2 hafta içinde alcam sorunu cvpladiğin için saol tüm gün niye böyle oluyor diye kafama takılıyordu donanım arşivdekinde ghosting Yoktu bende var zannedip korkmuştum

Geri