Neler Yeni

Monitörde ölü piksel çıktı

Rochroa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Enes Çelik
öncelikle şu bilgiyi vereyim normalde monitörü aldığımda 2 tane ölü piksel çıktı ama çok belirgin değildi yani çok zor belli oluyordu, fakat yakın zamanda yaklaşık 3, 4 gün önce monitörün en alt sırasında herhangi bir darbe v.s olmamasına rağmen boydan boya ölü piksel çıktı, monitörde yaklaşık 6-7 aylık olması lazım. sizce garantisi ile yollasam çözülür mü sorunum,
-ilk önce sorunu Google, Discord üzerinden bildirim geldiğinde farkettim, özellikle discorddan bildirim geldiğinde tamamen turuncu olmak yerine belirgin bir çizgi siyah tonlarında kalıyordu ordan farkettim zaten fotoğraftan anlarsınız. daha sonra ölü piksel testi yaptığımda şok oldum açıkçası ve beni biraz korkuttu böyle çok fazla çıktıysa tekrar çıkabilir diye.

Aldığım yer ITOPYA Mağazası.
Monitör Markası: AOC Gaming 24G2SPU
ölü piksel testi youtube linki:

WhatsApp Image 2024-09-20 at 06.20.09.jpeg

WhatsApp Image 2024-09-21 at 21.19.22.jpeg

Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
crazy
ölü piksel değil o panel çizgisi, gigabyte monitörlerde kronik bişey, aocdada ara sıra şikayetleri oluyo, direk postala garantiye, ama ölü piksel deme buna yanlış anlarlar sonra

_Keremkal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Kerem Demirtaş
öncelikle şu bilgiyi vereyim normalde monitörü aldığımda 2 tane ölü piksel çıktı ama çok belirgin değildi yani çok zor belli oluyordu, fakat yakın zamanda yaklaşık 3, 4 gün önce monitörün en alt sırasında herhangi bir darbe v.s olmamasına rağmen boydan boya ölü piksel çıktı, monitörde yaklaşık 6-7 aylık olması lazım. sizce garantisi ile yollasam çözülür mü sorunum,
-ilk önce sorunu Google, Discord üzerinden bildirim geldiğinde farkettim, özellikle discorddan bildirim geldiğinde tamamen turuncu olmak yerine belirgin bir çizgi siyah tonlarında kalıyordu ordan farkettim zaten fotoğraftan anlarsınız. daha sonra ölü piksel testi yaptığımda şok oldum açıkçası ve beni biraz korkuttu böyle çok fazla çıktıysa tekrar çıkabilir diye.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Garantiye gönder dostum

Rochroa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Enes Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ölü piksel değil o panel çizgisi, gigabyte monitörlerde kronik bişey, aocdada ara sıra şikayetleri oluyo, direk postala garantiye, ama ölü piksel deme buna yanlış anlarlar sonra
hocam şöyle bir mevzu var onu da danışmak isterim, itopya'nın sitesinde stok olmadığı için Ankara'daki bir arkadaşıma monitörü aldırmıştımo da bana Bursa'ya kargolamıştı, şimdi garanti işlemleri için kargolama işini nasıl yapabilirim ilk önce siteden mağazaları falan mı aramam lazım?

Erpol

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Ertuğrul Bolat
itopya değil aoc yetkili servisine faturanızla göndermelisiniz servis iade değişim tamir hangisini seçerse ona göre devam etmelisiniz.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,879
İsim
.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Gönder garantiye gitsin

Rochroa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Enes Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
itopya değil aoc yetkili servisine faturanızla göndermelisiniz servis iade değişim tamir hangisini seçerse ona göre devam etmelisiniz.
hocam yarın itopya servisiyle bir konuşup bilgi alacağım duruma göre dediğiniz gibi yapacağım

Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
crazy
hocam yarın itopya servisiyle bir konuşup bilgi alacağım duruma göre dediğiniz gibi yapacağım
itopyayla konuşup vakit kaybına gerek bile yok, kutudaki garanti belgesinden servisi öğrenip ararsan yada mail atarsan kargo anlaşma kodunu verirler, doğrudan sen kargoya götürüp kargolarsın, onarım yapılırsa yapılr, değişim çıkarsa raporun pdf sini istersin, itopyayla iletişime geçip değişimi yada iadeyi sağlatırsın

Talha Celik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
626
İsim
Talha Çelik
hocam bende de aynısı oldu ne yaptınız

Rochroa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Enes Çelik
hocam bende de aynısı oldu ne yaptınız
hocam itopya mağazasını aradım mail attılar. yurtiçi kargo için kod oluşturdular biraz hasta gibiyim gidebilirsem bugün gidecem gidemezsem yarın vereceğim kargoya.
Mesaj otomatik birleştirildi:

itopyayla konuşup vakit kaybına gerek bile yok, kutudaki garanti belgesinden servisi öğrenip ararsan yada mail atarsan kargo anlaşma kodunu verirler, doğrudan sen kargoya götürüp kargolarsın, onarım yapılırsa yapılr, değişim çıkarsa raporun pdf sini istersin, itopyayla iletişime geçip değişimi yada iadeyi sağlatırsın
dediğiniz gibi hocam kargo kodu verdiler bugün yada yarın götürüp vereceğim. duruma göre tekrar güncellerim

Top Bottom