öncelikle şu bilgiyi vereyim normalde monitörü aldığımda 2 tane ölü piksel çıktı ama çok belirgin değildi yani çok zor belli oluyordu, fakat yakın zamanda yaklaşık 3, 4 gün önce monitörün en alt sırasında herhangi bir darbe v.s olmamasına rağmen boydan boya ölü piksel çıktı, monitörde yaklaşık 6-7 aylık olması lazım. sizce garantisi ile yollasam çözülür mü sorunum,
-ilk önce sorunu Google, Discord üzerinden bildirim geldiğinde farkettim, özellikle discorddan bildirim geldiğinde tamamen turuncu olmak yerine belirgin bir çizgi siyah tonlarında kalıyordu ordan farkettim zaten fotoğraftan anlarsınız. daha sonra ölü piksel testi yaptığımda şok oldum açıkçası ve beni biraz korkuttu böyle çok fazla çıktıysa tekrar çıkabilir diye.
Aldığım yer ITOPYA Mağazası.
Monitör Markası: AOC Gaming 24G2SPU
ölü piksel testi youtube linki:
-ilk önce sorunu Google, Discord üzerinden bildirim geldiğinde farkettim, özellikle discorddan bildirim geldiğinde tamamen turuncu olmak yerine belirgin bir çizgi siyah tonlarında kalıyordu ordan farkettim zaten fotoğraftan anlarsınız. daha sonra ölü piksel testi yaptığımda şok oldum açıkçası ve beni biraz korkuttu böyle çok fazla çıktıysa tekrar çıkabilir diye.
Aldığım yer ITOPYA Mağazası.
Monitör Markası: AOC Gaming 24G2SPU
ölü piksel testi youtube linki: