Garanti sizi uğraştırır. İade etmek istiyorum diyip iade edin. Tekrar alın.ASUS VP249QGR adlı ürünü aldım bugün elime ulaştı. monitörde 1 adet ölü pixel çıktı başka yerde olsa dert etmezdim belkide ekranın ortasında belli oluyor baya. Aldığım yerden değişimini iadesini vs. mi talep etmeliyim yoksa ürünü garantiyemi göndermeliyim ?
İnternet üzerinden gameinggentr den aldımMuhtemelen iade alınmaz. 1ölü pikselde iade almıyor firmalar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aldığın yer itopya mı?
İnternet üzerinden gameinggentr den aldım
usta ürünü begenmedim diyip iade etİnternet üzerinden gameinggentr den aldım
aslında değişim istemek niyetindeydim ama niçin ölü pixel i söylemiyim ki ?usta ürünü begenmedim diyip iade et
olü pikseli soyleme
zaman geçtikce yayılıyormus diye gördüm biyerde doğrumudur o ?Gözüne batan bir yerse iade iste benim de monitörüm de var sol alt köşelerde bir yerlerde artık fark etmiyorum ama çok bariz ise gaming.gen.tr ile iletişime geç iade veya değişim iste.
bazı firmalar 5 ölü piksel olmadan değişim yapmıyorum vs. tarzında saçma sebepler sunabiliyor bu yüzden yeni aldıysan direkt iade talep edebilirsin istersen gaming gen tr teknik servis mail adresine yaz oradan yardımcı oluyorlar ben her soruma oradan yanıt aldım sizi ded mağdur edeceklerini düşünmüyorumaslında değişim istemek niyetindeydim ama niçin ölü pixel i söylemiyim ki ?