Monitörünü 170hz yapabilirsinmonitörümün ayarlarına girdiğimde gezinirken overclock gördüm ne işe yara bilenler varmdır monitör model:Gigabayt G27F 27'' 144Hz
Monitörün Hz sini arttirmaya yarar ne kadar artar bilemiyorum ama belki 165 olurmonitörümün ayarlarına girdiğimde gezinirken overclock gördüm ne işe yara bilenler varmdır monitör model:Gigabayt G27F 27'' 144Hz
Display port kullanıyorsan 170hz olabilir monitörünmonitörümün ayarlarına girdiğimde gezinirken overclock gördüm ne işe yara bilenler varmdır monitör model:Gigabayt G27F 27'' 144Hz
Monitörünü 170hz yapabilirsin
overclock açtığımda ekranda hiç bir şeye girmiyor onun nasıl çözerim bilginiz varmıdırMonitörün Hz sini arttirmaya yarar ne kadar artar bilemiyorum ama belki 165 olur
Hdmi mi kullanıyorsunoverclock açtığımda ekranda hiç bir şeye girmiyor onun nasıl çözerim bilginiz varmıdır
Monitör ayarlarından değilde windows ayarlarından 170 yapmayı deneyinhayır displayport
açtığımda hiç bir şeye girmiyor zaten windows ayarlarına girdiğimde oranın görüntüsünü falan vermiyor google falan ana ekranım değişiyopr gibiMonitör ayarlarından değilde windows ayarlarından 170 yapmayı deneyin