Neler Yeni

Monitörde, sayfayı hareket ettirtince gölgelenme tarzı bir şey oluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Umut Aydugan
Screenshot_20210219-170708.jpg
Screenshot_20210219-170717.jpg

Eklerde de görüldüğü gibi mouse imlecini hareket ettirince arkada beyaz gölgemsi bir şey çıkıyor. Aynı zamanda bir metin okurken aşağı kaydırdığım zaman yazıların(harflerin)altında da bu beyaz gölgemsi şey çıkıyor, oyunlarda da kaplamaların kenarlarında çıkıp dikkatimi dağıtıyor. Bu lanet şey en sonunda gözümü bozucak. 2 ay önce yine aynı sorunu yaşamıştım HDMI kablosunu ittirip oynatınca düzelmişti fakat bu sefer HDMI değiştirmeme rağmen yine düzelmedi. Neden oluyor? Nasıl çözebilirim? Ve şunu fark ettim monitörü 60 Hz e düşürünce çıkmıyor.

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,541
İsim
memz
İlgilendiği Kategoriler
eski bilgisayarları öldürüp bilgisayar satıcılarını zengin etmek
ghosting bu
ama çözümünü bilmiyorum bir çözüm bulana kadar bence 60hz kullanın

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Umut Aydugan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ghosting bu
ama çözümünü bilmiyorum bir çözüm bulana kadar bence 60hz kullanın
Ghosting olup olmadığını bende tam anlamadım,çünkü daha öncede olmuştu HDMİ kablosunu oynatınca düzelmişti ayrıca ghosting de arkada hayaletlenir kopyalanıyormuş gibi iz bırakır,şuan benim uğraştığım şeyde kopyalanma gibi bir durum yok, örneğin bir metin okurken aşşağa doğru çektiğim zaman arkada beyaz bir iz bırakıyorbu da gözlerimi inanılmaz rahatsız ediyor.Çok can sıkıcı bir şey.
Image1540623745.230865.jpg
Ghosting örneği bu,benim böyle olmuyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Umut Aydugan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
df5e8c3e-2661-4054-9cd3-5d6b1f6f7898.jpg

Ghosting testinde böyle gözüküyor,telefondan çektim ne kadar anlaşılır bilmiyorum ama yine ufolar harrket ederken arkadan beyaz gölge çıkıyor.

Top Bottom