Neler Yeni

Monitörde Yatay Çizgi Sorunu

burak481

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
burak ozbek
Va panellerde uzun süre açılmadığında aynı sorunu yaşayanlar var, daha önce denk gelmiştim. Panelden dolayı böyle olduğu söyleniyor.
Hocam garanti bitimine az kaldı ben gene emin olmak için monitördeki sorunu ss alıp göndereyim ne olur ne olmaz cevaplarınız için teşekkür ederim.

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Hocam ilk defa duydum bunu sizden acaba aynı şeyi banada söylerlermi.Ben uzatma priz kullanıyorum ve akım korumalı olanından.Tek pc bağlı uzatma priz üzerinden.Uzun zamandır eski monitörümde böyle bir sorun olmamıştı bu monitörde yaşadım bu sorunu sadece emin olamadım şuanda.
imkanınız varsa başka bir elektrik hattında deneyin. Bana da çok saçma geldi ama değişik bir olay

SerhatCC

80+ Bronze
Asus Vg24vq modelli monitörü kullanmaktayım fakat monitörde çizgiler çıkıp gidiyor özellikle yatay şeklinde bu sorun monitör mu ekran kartımı kaynaklıdır kasa kapalı halde monitörde olmayada başlıyor ben monitörden şüpheleniyorum acaba doğrumu düşünüyorum.Ev kullanıcısıyım başka parça takıp denemem mümkün değil monitörün garanti bitimine az kaldı.Cevaplarınız için teşekkürler.
benzer sorunu yaşayan arkadaşlara rehber olur diye yazıyorum. aoc 27 inc 144 hz curved monitör kullanıyorum ve 1.5 senedir ilk açılışta monitörün en altında yatay çizgiler oluşuyor 2 3 cm kalınlığında ve böyle hareketli oluyorlar dalgalanma gibi. 10 15 saniye sonra geçiyor. deneyimlerim ve çıkarımlarıma göre kış aylarında daha sık oluyor ortam soğuduğunda özellikle. led ekranların içindeki sıvıdan kaynaklı olduğu söyleniyor ben 1.5 senedir garantisi olmasına rağmen yollamadım ve sorun da yaşamadım harici. sadece ilk açılışta ve ortam serinse oluyor. yaz aylarında neredeyse hiç rastlamadım. bir sorun olmadı bende anlayacağın

burak481

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
burak ozbek
imkanınız varsa başka bir elektrik hattında deneyin. Bana da çok saçma geldi ama değişik bir olay
Görüntülerini aldım hocam bu şekilde.İlk fotodaki sadece monitöre güç verirken 2 foto kasa açılışında.
Mesaj otomatik birleştirildi:

benzer sorunu yaşayan arkadaşlara rehber olur diye yazıyorum. aoc 27 inc 144 hz curved monitör kullanıyorum ve 1.5 senedir ilk açılışta monitörün en altında yatay çizgiler oluşuyor 2 3 cm kalınlığında ve böyle hareketli oluyorlar dalgalanma gibi. 10 15 saniye sonra geçiyor. deneyimlerim ve çıkarımlarıma göre kış aylarında daha sık oluyor ortam soğuduğunda özellikle. led ekranların içindeki sıvıdan kaynaklı olduğu söyleniyor ben 1.5 senedir garantisi olmasına rağmen yollamadım ve sorun da yaşamadım harici. sadece ilk açılışta ve ortam serinse oluyor. yaz aylarında neredeyse hiç rastlamadım. bir sorun olmadı bende anlayacağın
Kesinlikle durum aynı bendede bir süre sonra geçiyor sorun kalmıyor soğuk etkiliyor sanırsam hocam.

Ekler

• WhatsApp Image 2023-01-12 at 15.37.54 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2023-01-12 at 15.37.54 (1).jpeg
    43 KB · Hit: 166
  • WhatsApp Image 2023-01-12 at 15.37.54.jpeg
    WhatsApp Image 2023-01-12 at 15.37.54.jpeg
    153.1 KB · Hit: 168

SerhatCC

80+ Bronze
Görüntülerini aldım hocam bu şekilde.İlk fotodaki sadece monitöre güç verirken 2 foto kasa açılışında.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kesinlikle durum aynı bendede bir süre sonra geçiyor sorun kalmıyor soğuk etkiliyor sanırsam hocam.
bendeki de aynen böyle dostum. inceliyor zamanla ve 15 saniyede falan yok oluyor. 1.5 senedir sorun yaşamadım hiç

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,922
Üyeler
164,750
Son üye
Okan.okan
Top Bottom