Neler Yeni

Monıtorde yazılar ve sımgeler net degıl

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
KRHNA71
oncelıkler s.a asus vs 197 monıtorum var gtx 1050 ti ekran kartım var monıtorde yazılar ınce ve tırtıklı %125 olceklendımrye aldıgımda sonuc degısmıyor pes 21 fıfa onlıne 4 valorant gıbı oyunlardada var dvı d to vga kulanıyorum 4 tane donusturucu aldım genede sorun cozulmedı bıde benım monıtorum 1366x768 ama goruntu ayarlarında 1920x1080 e kadar goruluyo bunun nedenı nedır suruculer geforce expencıse den guncelıyorum hdmı dan dırek tv ye bagladıgımda sıkıntı yok cok guzel ve net bır sekılde goruntu alıyorum ama araya donusturucu ve asus vs 197 gırınce durum boyle degıl acıll destek olacak.

@Donanımarşivi12 @abalkan
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Mehmet Yılmaz

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,206
İsim
Necati
oncelıkler s.a asus vs 197 monıtorum var gtx 1050 ti ekran kartım var monıtorde yazılar ınce ve tırtıklı %125 olceklendımrye aldıgımda sonuc degısmıyor pes 21 fıfa onlıne 4 valorant gıbı oyunlardada var dvı d to vga kulanıyorum 4 tane donusturucu aldım genede sorun cozulmedı bıde benım monıtorum 1366x768 ama goruntu ayarlarında 1920x1080 e kadar goruluyo bunun nedenı nedır suruculer geforce expencıse den guncelıyorum hdmı dan dırek tv ye bagladıgımda sıkıntı yok cok guzel ve net bır sekılde goruntu alıyorum ama araya donusturucu ve asus vs 197 gırınce durum boyle degıl acıll destek olacak.

@Donanımarşivi12 @abalkan

@Mehmet Yılmaz
Monitör ayarlarından vivid pixel ayarını kontrol eder misin? 50 Yapmanı öneririm

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
KRHNA71
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
zaten 50 de ama genede aynı keskınlestırmeyı dıyorsunuz demı

daha once bu monıtoru kulanan varmı eger varsa boyle bır sorun yaşadımı

ve bıde oyunlarda 1920x1080 alınca netleşiyor ama benım monıtorum 1080p degılkı

@Emmree

yardımcı olacak yokmu arkadaşlar cok acıl

Son düzenleme:
ben kullandım çok ghosting ve göz ağrıtıyordu 450 TL'ye sattım kurtuldum ve dediniz şey bendede vardıu

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
KRHNA71
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende ozamn satıp kurtulayım ekran kartından dıye cok korktum neysekı tv ye baglayınca rahatladım pekı fujıtsu l20t-5 takas yapmayı deneyımmı onerırmısınz

Top Bottom