Merhabalar Viewsonic xg2405 kullanıyorum laptopa bağlı bir şekilde. Başka bir monitörle 144hz alabiliyorken bu monitörde alamıyorum. En fazla 120 hz alıyorum 144 yaptığım zaman siyah ekran verip 120 hz e geri dönüyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Laptopun monitöre bağlı olduğu kablo ile alakalı olabilir. Bazı HDMI kabloları 120hz e kadar destekliyor biliyorum.Merhabalar Viewsonic xg2405 kullanıyorum laptopa bağlı bir şekilde. Başka bir monitörle 144hz alabiliyorken bu monitörde alamıyorum. En fazla 120 hz alıyorum 144 yaptığım zaman siyah ekran verip 120 hz e geri dönüyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Laptopun monitöre bağlı olduğu kablo ile alakalı olabilir. Bazı HDMI kabloları 120hz e kadar destekliyor biliyorum.
Başka monitörde 144hz alabildiğim kablo ile denedim yine olmuyor.Laptopun monitöre bağlı olduğu kablo ile alakalı olabilir. Bazı HDMI kabloları 120hz e kadar destekliyor biliyorum.
Laptop çıkışıyla alakalı olduğunmu sanmıyorum başka monitörle 144hz alabiliyorum.Arkadaşa katılıyorum ve ekliyorum laptopların hdmi çıkış versiyonu ile akalı da olabilir.
Overclock modda 144 alıyor bazı monitörler ya da DP kablosuyla. Monitör ayarlarını kontrol edin.Başka monitörde 144hz alabildiğim kablo ile denedim yine olmuyor.
Laptop çıkışıyla alakalı olduğunmu sanmıyorum başka monitörle 144hz alabiliyorum.
Laptop bulaptobun tam özelliklerini veya tam modelini yazar misin.
O ayarı nereden bulabilirim ?Overclock modda 144 alıyor bazı monitörler ya da DP kablosuyla. Monitör ayarlarını kontrol edin.
monitör ayarlarında OC Mode ya da Overclock olabilir bende pek bilmiyorumLaptop bu
Mesaj otomatik birleştirildi:
O ayarı nereden bulabilirim ?
Öyle bir ayar bulamadım malesef.monitör ayarlarında OC Mode ya da Overclock olabilir bende pek bilmiyorum
Anladım teşekkür ederim.başka monitörde alabiliyorsan monitörün hdmi üzerinden 144hz desteği olmayabilir monitörle alakalıdır yani sıkıntı yapmayın bence 120 ve 144 arası çok bir fark yok.