Monitörden cızzzz diye ses geliyor.

Conqureor

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
459
monitör zaten bir garip calışıyor dp kablosuyla görüntü alırken bir sabah kalktığımda alamıyorum hdmi ile takınca alıyorum. sonraki gün yine dp takıyoruım yine alıyroum.
bu sıorun olunca bende tüm fisleri cıkarıp tekrar taktım ama cok sakince ve normal sekilde cıkardım naısl cıkarmıs olabilirim baska.
ondan sonra monitörden cızzz diye ses gelmeye başladı özellikle arka tarafından geliyor ve bu ses gelince ekran bozuluyor çizgiler çıkıyor falan. monitörün kapatma tuşuna bastıgımda hiç bir ses yok acıyorum böyle ses çıkıyor ama süreklide olmuıyor. mesela açıyoruım oynuyorum bazen 2 3 saat sonra oturuyorum biraz bilgisayar önümde acık oluyor bi bakıyorum bi anda ekranda çizgiler çıkmış ve o ses gelmiş. sizce sorun ne olabilir? Monitör Rampage RM-344

Garantisi var ise teknik servise gitmesi lazım. Sorunları bir videoya çekin ve kanıt olarak gösterin ki bunun bir şeyi yok diyerek geri göndermesinler.

Garantisi var ise teknik servise gitmesi lazım. Sorunları bir videoya çekin ve kanıt olarak gösterin ki bunun bir şeyi yok diyerek geri göndermesinler.
4 yıllık falan monitör hiç böyle bir şeyi yoktu yeni başladı. Bitti maalesef garantisi

4 yıllık falan monitör hiç böyle bir şeyi yoktu yeni başladı. Bitti maalesef garantisi
O zaman dediğim gibi siz yinede video çekip hazırda tutun ve bu işi iyi yapan servisleri araştırıp onlarda tamir ettirmeye çalışın. Tabi tamir ücreti çok tuzlu olmadığı sürece.

Geri