alakaya maydanozXxx mi izliyon
kapat monitörü sök. İçinde kapasitörler patlamış olmalı. Göz at heleAsus vg271q1a monitör kullanıyorum. Monitörü açınca çıtır çıtır genleşme sesleri geliyor. Görüntü de sıkıntı yok. Sadece ses geliyor. normal mi bu durum
Normal bende rampagede yaşamıştım kullandığından ısınıyormuş kapatıncada soğuduğu için genleşmeyle alakalı işte çıtırdıyor, Sıkıntı olmazmış.Asus vg271q1a monitör kullanıyorum. Monitörü açınca çıtır çıtır genleşme sesleri geliyor. Görüntü de sıkıntı yok. Sadece ses geliyor. normal mi bu durum
yok oyun oynoyomXxx mi izliyon
plastik genleşme sesi, tv de de oluyorsıcak, soğuk etkisinden sanırım. plastik genleşiyor. bu nedenle de o tip sesler meydana geliyor diye biliyorum.
tabi sese de bağlı. ark sesi mi, plastik çatırdama sesi mi?
aynen bende de öyle oluyorNormal bende rampagede yaşamıştım kullandığından ısınıyormuş kapatıncada soğuduğu için genleşmeyle alakalı işte çıtırdıyor, Sıkıntı olmazmış.
Bende de oluyor normal asiri derece değilse , isi degisimindenAsus vg271q1a monitör kullanıyorum. Monitörü açınca çıtır çıtır genleşme sesleri geliyor. Görüntü de sıkıntı yok. Sadece ses geliyor. normal mi bu durum
kanka çatur çutur diye okumuştum aklıma direk o geldiyok oyun oynoyom
Mesaj otomatik birleştirildi:
plastik genleşme sesi, tv de de oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynen bende de öyle oluyor
alakaya maydanozajshdhsjkd
kapat monitörü sök. İçinde kapasitörler patlamış olmalı. Göz at hele