Monitörden ses gelmiyor

Reaksiyon skoru
10
yaklaşık 10 gün önce sistem topladım fakat monitörümden ses alamıyorum. Philips 221v8 modeli. Ekran kartına HDMİ kablosu ile bağlı varsayılan aygıt monitörüm seçili,bios güncel,driverlarım güncel, amd rx 590 ekran kartı kullanıyorum. Monitör bu

Ekler

• ses1.webp
    ses1.webp
    30.7 KB · Hit: 196
  • ses2.webp
    ses2.webp
    43.1 KB · Hit: 144
Ben AOC C24G1 kullanıyorum. Hoparlör bende de gözüküyor sizinki gibi ama monitörde hoparlör yok. Sizin monitörünüzde de hoparlör olmayabilir.

yaklaşık 10 gün önce sistem topladım fakat monitörümden ses alamıyorum. Philips 221v8 modeli. Ekran kartına HDMİ kablosu ile bağlı varsayılan aygıt monitörüm seçili,bios güncel,driverlarım güncel, AMD rx 590 ekran kartı kullanıyorum. Monitör bu
Dostum o monitörde hoparlör yok o yüzden gelmiyor, buradan inceleyebilirsin :D

Gelmemesi normal o monitor de hoparlör yok :)
Ses girişi var diye hoparlör var diye mi düşündünüz bilmiyorum ama o ses girişi çıkışı kulaklık falan takın diye var.

hoparlör var gösteriyor aldığım yerde içinden ses kablosuda çıktı ayrıca ses ayarı var osd kısmında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aux kablosu kulaklık için olamaz herhalde

yaklaşık 10 gün önce sistem topladım fakat monitörümden ses alamıyorum. Philips 221v8 modeli. Ekran kartına HDMİ kablosu ile bağlı varsayılan aygıt monitörüm seçili,bios güncel,driverlarım güncel, AMD rx 590 ekran kartı kullanıyorum. Monitör bu
Monitörünüzde hoparlör yokki ayrı hoparlör almanız lazım

Neyse arkadaşın dediği gibi hoparlör yok diye düşünüyorum bende zaten bu kadar uğraştan sonra ses gelmemesi başka ne sebebi olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Her sitede var gösteriyordu ona aldandım herhalde konu kilit o zaman

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,184,945
Üyeler
188,014
Son üye
yasin77x