alperuyanik55
80+
- Reaksiyon skoru
- 17
Kasayı çalıştırıyorum ışık yanıyo ama ekran gelmiyor neden ?
Monitör ekran kartına bağlı değilse ekran kartına bağla ramleri çıkar takKasayı çalıştırıyorum ışık yanıyo ama ekran gelmiyor neden ?
silgi mi ?Oksitlenme olmuştur ramleri silgi ile silmeyi dene ve ekran kartını da sil
dönüyorEkran kartın fanları dönüyor mu? Döndüğü halde görüntü gelmiyorsa ramlerin de sorun var veya görüntü kablonda.
yapma bee uzun yıl olmuştu ztn kesin gittiMonitör ekran kartına baglımı kontrol et ardında ekran kartını kontrol et görüntü gelmezse Ekran kartı yada ana kart gg
Dostum o eski bilgisayalarda çok oluyor öncelikle monitöre bağlı tüm kabloları çıkar daha sonra kasa içindeki ramları gerekli yerleri silgi ile sil youtube de video su var daha sonra kasa içindeki bios pilini çıkar 2 3 dk bekle tekrar tak daha sonra tüm kabloları takıp aç birde öyle dene olmazsa tekrar yazKasayı çalıştırıyorum ışık yanıyo ama ekran gelmiyor neden ?
deniyorumDostum o eski bilgisayalarda çok oluyor öncelikle monitöre bağlı tüm kabloları çıkar daha sonra kasa içindeki ramları gerekli yerleri silgi ile sil youtube de video su var daha sonra kasa içindeki bios pilini çıkar 2 3 dk bekle tekrar tak daha sonra tüm kabloları takıp aç birde öyle dene olmazsa tekrar yaz