psuda problem olabılırmı kasanın fanları felan calısıyormu acabaDün akşam arkadaşla pc de bir süre fifa 24 oynayıp çıktık ve bilgisayarı kapattık birkaç saat sonra tekrar pc yi açtık
monitör açılmıyor ve klavye mouse yanmıyor nasıl çözebilirim yardımcı olun lütfen
Anakartta problem olabilir kısa devreye düşmüşte olabilirDün akşam arkadaşla pc de bir süre fifa 24 oynayıp çıktık ve bilgisayarı kapattık birkaç saat sonra tekrar pc yi açtık
monitör açılmıyor ve klavye mouse yanmıyor nasıl çözebilirim yardımcı olun lütfen
Başka bir anakart ile dene benim vardı öyle bi anakart baktım yan kondansatörleri gitmiş seninkindede öyle olmuş olabilir eğer dediğim olursada en fazla bios sıfırlarsın o da bir çözüm getirmeznası çözebilirim youtubede ramlerin yerini değiştirin diyorlar
hocam işlemci ekran kartıda anakarta bağlılı ama çalışıyor anlamadımBaşka bir anakart ile dene benim vardı öyle bi anakart baktım yan kondansatörleri gitmiş seninkindede öyle olmuş olabilir okursada en fazla bios sıfırlarsın o da bir çözüm getirmez
Buzzer varsa elinde dahada iyi olur veya bir yerden bulmaya çalış söyle bir şeyhocam işlemci ekran kartıda anakarta bağlılı ama çalışıyor anlamadım
O buzzerin çıkardığı sese bağlı olarak anakart bize sorunu söylerhocam işlemci ekran kartıda anakarta bağlılı ama çalışıyor anlamadım