Neler Yeni

Monitöre klavye mouse bilgisayara klavye mouse bağlamak arasında fark varmı

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Samed
Monitöre klavye mouse bağlamak hevikme yaratırmı
Kasaya klavye bağlamakla farkı varmıdır
Kasaya bağlmakmı daha iyi bi tercih olır monitöre mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Egemen Işık
Kesinlikle kasaya bağla, ben monitöre bağlıyordum bilgisayarın açılış ekranında görüntü bozulması oluyordu. Ekran kartını değiştirmeye kadar gidecektim ama sorunun monitörün boşta durumuna düşünce fare klavye gücünün kesilmesinden kaynaklı olduğunu farkettim.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,640
İsim
Hacı
Gecikme olabilir. Kasaya bağlayınız.

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
604
İsim
Gokhan
Neticede araya 1 adet usb hub dahil olmuş oluyor. Monitör üzerinden tek kablo ile gidilirken totalde 2 kablo ve 1 hubdan veri göndermiş oluyorsunuz. Kasaya direk girin en temizi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Deniz TAN
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanımları FPS Oyunları Toplama Ve Hazır Sistemler
Instagram
thanskywalker
Discord
onlytheniz
Kesinlikle kasaya bağla, ben monitöre bağlıyordum bilgisayarın açılış ekranında görüntü bozulması oluyordu. Ekran kartını değiştirmeye kadar gidecektim ama sorunun monitörün boşta durumuna düşünce fare klavye gücünün kesilmesinden kaynaklı olduğunu farkettim.
Gecikme olabilir. Kasaya bağlayınız.
Neticede araya 1 adet usb hub dahil olmuş oluyor. Monitör üzerinden tek kablo ile gidilirken totalde 2 kablo ve 1 hubdan veri göndermiş oluyorsunuz. Kasaya direk girin en temizi.
Maalesef Arkadaşlar Hortlatıyorum Ama Arkadaşa Çok Yanlış Bilgiler Vermişsiniz Dilerseniz Diğer Forumlardanda Bakabilirsiniz Klavye Ve Mouse yi Monitördeki USB Girişlerine Takmak Gecikmeyi Arttırmaz .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,507
Üyeler
164,512
Son üye
guven37
Top Bottom