heraishere
80+ Bronze
Merhaba , monitördeki renklere göre renk değiştiren led şeritlerden arıyorum. Monitörüm AOC 24G4X ( 24" )
Öyle bir şey mi varmış hocam kendinde olması gerekiyor diye biliyorum o özelliğinMerhaba , monitördeki renklere göre renk değiştiren led şeritlerden arıyorum. Monitörüm AOC 24G4X ( 24" )
Nasıl kendinde oluyor? Bu özelliği genellikle philps tvlerinde kullanıyor. Ekrandaki renklerle senkronize çalışan ambiyans. Bunu istiyorum bende monitöre takmak için.Öyle bir şey mi varmış hocam kendinde olması gerekiyor diye biliyorum o özelliğin
Instagram da vardı. Etiketlerden led şerit diye bi arat belki çıkarNasıl kendinde oluyor? Bu özelliği genellikle philps tvlerinde kullanıyor. Ekrandaki renklerle senkronize çalışan ambiyans. Bunu istiyorum bende monitöre takmak için.
Evet instagramda sayfayı takip ediyorum zaten. Exemshop diye biryer satıyor ancak pek güven vermedi. Onun yerine amazondan vs. Almayı planlıyorum.Instagram da vardı. Etiketlerden led şerit diye bi arat belki çıkar
bütçe nedir?Merhaba , monitördeki renklere göre renk değiştiren led şeritlerden arıyorum. Monitörüm AOC 24G4X ( 24" )
Merhaba , monitördeki renklere göre renk değiştiren led şeritlerden arıyorum. Monitörüm AOC 24G4X ( 24" )
Bütçe konusunda pek problem yok ama bir monitör parası da vermek istemem.bütçe nedir?
Bakıyorum hemenbunun gibi bir şey ise kendin yapmanı öneririm ben kendim yaptım çok güzel oldu
Evet aynen bundan bahsediyorum. Nasıl yaptınız bunu?bunun gibi bir şey ise kendin yapmanı öneririm ben kendim yaptım çok güzel oldu
Aliexpresten w2812B led aldım birde arduino kullandım hemde bilgisayara prismatik diye bir uygulama var ondan kullandım. Internette amblight yapma diye yazarsan orada anlatıyorlarBütçe konusunda pek problem yok ama bir monitör parası da vermek istemem.
Bakıyorum hemen
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet aynen bundan bahsediyorum. Nasıl yaptınız bunu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Monitör ile senkronize çalışmasını nasıl yaptınız?
Hangi ledi kullandınız?
Teşekkür ederimAliexpresten w2812B led aldım birde arduino kullandım hemde bilgisayara prismatik diye bir uygulama var ondan kullandım. Internette amblight yapma diye yazarsan orada anlatıyorlar