Panel kalitesizse ve yüksek bir değer girersen komple gidebilir deneme tavsiye etmem
Öyle bir şey yok. 60 hz paneller en fazla 72ye kadar çıkarılabiliyor ikisi farklı paneller. 75i 77 ye 85e de çıkarabiliyorsun. 60tan 72ye çıkan panel yok mu var ama çıkacağı kesin değil istemeden zarar verme olasılığın varZaten yüksek değer verilmiyor. Monitöre OC işlemi en fazla 15 HZ arttırılıyor. Piyasada ki 75 HZ ve 165 HZ monitörler 60 HZ ve 144 HZ monitörlerin OC yapılmış hali.
Öyle bir şey yok. 60 hz paneller en fazla 72ye kadar çıkarılabiliyor ikisi farklı paneller. 75i 77 ye 85e de çıkarabiliyorsun. 60tan 72ye çıkan panel yok mu var ama çıkacağı kesin değil istemeden zarar verme olasılığın var
hocam olmaz demiyorum 144ü 200 bile yapan var ona kalırsa ikisi farklı paneller 60 nasıl 75 oluyorsa 75 de 85 vs. olabiliyor.Yoo Techopat'ın kendi forumunda konusu var 60 HZ monitörü 75 HZ yapıyorlar.
Bi aletin fabrika ayarlarıyla oynayıp kendini Tesla zannedip fantazi yaşamak oldukça zevkli galiba. Bende denemek isterdim.Aynen reis 60 HZ olan monitörü 75 HZ falan yapıyoruz.
İnanılmaz cidden bende şaşkınlıkla izliyorumBir yaşıma daha girdim. Monitöre bile mi yapıyorsunuz şu işi. Çıldırmışsınız
Bi aletin fabrika ayarlarıyla oynayıp kendini Tesla zannedip fantazi yaşamak oldukça zevkli galiba. Bende denemek isterdim.
İnanılmaz cidden bende şaşkınlıkla izliyorum